Dít is de oorzaak van het litteken op hertogin Kate’s gezicht

Kate Middleton heeft een litteken op haar gezicht waar bijna niemand iets van afweet.

Kate Middleton is vanwege haar flamboyante outfits en chique kapsels regelmatig het onderwerp van gesprek in Engeland. Al gaat het niet altijd om wat de hertogin allemaal in haar garderobe heeft hangen en wordt er soms een veel persoonlijker verhaal onthuld.

Oorzaak litteken

The Duchess of Cambridge heeft namelijk een litteken op haar gezicht, waarvan niemand eigenlijk de oorzaak weet. Het litteken zit op Kate's voorhoofd, aan de linkerkant en net boven onder de haarlijn. Hoe de royal er precies aan komt? Ze is gelukkig niet gevallen en het komt ook niet door een ongeluk of iets dergelijks.

“Het litteken houdt verband met een operatie in haar kindertijd”, vertelde een woordvoerder van het paleis al in 2011 aan E! News. Om wat voor operatie dat precies ging, doet de bron geen uitspraken. Het lijkt er in ieder geval op dat Kate er tegenwoordig geen last meer van heeft. Gelukkig maar!

Kapsels

Het litteken valt eigenlijk ook helemaal niet op bij de hertogin. Dat komt uiteraard mede door haar uitgesproken kapsels. Bruine lokken, véél laagjes en altijd goed geföhnd: hertogin Kate heeft al jarenlang haar eigen signature style. En ondanks dat Kate heel wat heeft geëxperimenteerd met haar kapsels, stond alles haar prachtig. Bekijk Kate's kapsels door de jaren heen hier.

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws