Zo voorkomt hertogin Kate pluizende haren in de hitte

De haarstyliste van de hertogin gaf Catherine's geheim ooit prijs.

Terug van weggeweest: de crème die Kate helpt om haar bruine lokken soepel, glanzend en pluisvrij te houden. Nadat de styliste van de hertogin per ongeluk verklapte dat dit product een hair essential was voor Hare Koninklijke Hoogheid, vlogen de crèmes als warme broodjes over de toonbank.

Haircare

Het is geen kleinigheidje, het haar mogen stijlen van een hertogin die bekend staat om haar prachtige geföhnde lokken. Amanda Cook Tucker krijgt al sinds 2012 regelmatig de eer om het haar van Kate te verzorgen. Vlak voor een royal tour door Zweden en Noorwegen plaatste de haarstyliste enthousiast op Instagram welke tools en producten ze had ingepakt voor de hertogin van Cambridge, informatie die normaal top secret blijft. De post ging al snel heel het internet over, Amanda besefte dat ze misschien de fout in was gegaan door Kate's haargeheimen openbaar te maken en verwijderde onmiddelijk haar account. Maar inmiddels stonden de favoriete producten van Catherine al op tig beautyblogs en royaltywebsites, waardoor we nog altijd weten wat haar hair essentials zijn.

Groot pakket

We snappen wel waarom ons haar er niet zo fabulous uitziet als dat van Kate. In haar bagage (heur haar had waarschijnlijk een eigen koffer nodig) zaten onder andere dertien verschillende borstels, zes kammen, twee haardrogers, drie stijltangen en een scala aan haarverzorgingsproducten. Een van die producten is sindsdien bijna altijd uitverkocht, omdat het een soort wondermiddeltje schijnt te zijn. Het voedt, het laat het haar glanzen en voorkomt pluis – precies wat we nodig hebben nu onze lokken aardig lijden onder het zomerweer. En als het goed genoeg is voor Kate…

Kiehl’s Stylist Series Crème With Silk Groom

Het gaat om de Kiehl's Stylist Series Crème With Silk Groom. Ondanks het woordje 'crème' gaat het hier niet om een vettige substantie, maar een bijzondere blend van onder andere jojoba-olie en tarwe-eiwit. Het verzorgingsproduct is – hurray – ook in Nederland te koop voor iets minder dan 30 euro per tube (200 ml). Breng de royal approved crème aan in de punten van je lokken en laat ze shinen als die van Kate. Hoewel, misschien heb je daar nog die bijna twintig borstels en kammen voor nodig, maar het is een begin!

Bron: Grazia UK, Elle UK | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws