Prachtig: Annemarie Keizer deelt foto van groeiende babybuik

Hubby Simon heeft de geweldige foto genomen.

Simon en Annemarie Keizer zijn over the moon met hun tweede zwangerschap. Inmiddels krijgt Annemarie al een prachtig babybuikje, wat natuurlijk moet worden vastgelegd door hubby Simon. Op Instagram deelt ze het fantastische resultaat.

Babybuik

In juni lieten Simon en Annemarie Keizer met een paar droomachtig mooie foto’s weten dat zij opnieuw in verwachting zijn van een kindje. Hun vierjarige dochtertje Kiki wordt daarmee een grote zus! Nu deelt de zwangere Annemarie opnieuw een geweldige foto van haar zwangerschap, waar haar groeiende babybuik al goed op te zien is. Veel woorden heeft ze er niet voor nodig: onder de foto plaatst ze een hartje en een emoji van een zwangere vrouw. Ook laat ze weten dat haar man Simon het prachtige kiekje heeft genomen.

Reacties

Annemaries volgers zijn diep onder de indruk van de zwart-witfoto. “Wauw”, “Prachtig” en “Mooi” klinkt het onder andere in de comments. “Wat een mooi plaatje”, schrijft iemand. “Prachtig! Het blijft magisch”, laat een ander weten. Weer een ander schrijft: “Wauw, wat een prachtige foto.” Daar sluiten wij ons helemaal bij aan!

Bron: Dingen voor Vrouwen, Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws