Fergie springt in de bres voor schoonzoon Jack Brooksbank

De vermeende zakenreis van Jack roept nogal wat vragen op.

Terwijl prinses Eugenie thuis met baby August zit, is echtgenoot Jack Brooksbank op zakenreis. Althans, zo noemt hij het. De 35-jarige werd vorige week gespot in het zonnige Italië, op een jacht in Capri. Daar genoot hij van het gezelschap van drie beeldschone dames, wat nogal wat vraagtekens opriep. Volgens schoonmoeder Sarah Ferguson is er echter geen vuiltje aan de lucht.

Plezierjacht

De 35-jarige Jack Brooksbank, Europees merkdirecteur van Casamigos Tequila, ging afgelopen vrijdag aan boord van een plezierjacht met drie vriendinnen. Volgens de Britse media gaat het om Rachel Zalis, een ex-tijdschriftredacteur die nu de wereldwijde directeur van Casamigos is. De twee andere dames die op het zonovergoten dek werden gefotografeerd zijn modellen. De brunette is volgens de pers Maria Buccellati, de blondine Erica Pelosini. Het uitje kwam na het Unicef-zomergala, waarvan het drankmerk een van de sponsors was.

Een bron dicht bij Jack vertelde zondag aan The Daily Mail dat Eugenie niet van de partij was, omdat het om een zakenreis ging en ze thuisbleef met baby August. The Sun schreef dan weer dat de prinses en haar man de week ervoor samen doorbrachten op Ibiza. Hoe dan ook roept de zakenreis, en het boottochtje in het bijzonder, vragen op.

Superheld

Hoewel Fergie momenteel druk bezig is met de lancering van haar roman Her Heart for a Compass, heeft ze de commotie rondom haar schoonzoon wel meegekregen. Toen ze in BBC One's The One Show naar de foto's van Jack werd gevraagd, zei ze: “Jack, die op de cover stond, is een man vol integriteit. Hij is gewoon een van mijn meest favoriete mensen, ik noem hem James Bond.”

“Hij is gewoon een superheld in mijn boek”, gaat de hertogin van York verder. “Hij is een geweldige vader en een fantastische echtgenoot.” Volgens Fergie houdt Jack er niet van om in de spotlights te staan en werkt hij liever achter de schermen. Ze vindt het dan ook belachelijk dat men dit verhaal over hem heeft verzonnen. “Hij werkt als ambassadeur voor Casamigos en hij deed zijn werk. Dus ik denk dat het belangrijk is dat we dat verduidelijken in het belang van Jack.”

Bron: Tatler | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws