Hier shop je de spotgoedkope oorbellen van hertogin Kate

Soms komt Kate met een accessoire waarvoor je níet diep in de buidel hoeft te tasten.

De hertogin van Cambridge leert ons: een gouden hoepeloorbel kan altijd. Zelf heeft Kate een aantal very affordable exemplaren in haar sieradenkistje liggen.

Van casual tot formeel

Kleine gouden oorringen zijn heerlijk veelzijdig. Of je ze nu combineert met een jeans en een t-shirt of met je chiqueste cocktailjurk, het accessoire geeft je outfit op subtiele wijze een beetje extra glam. Hertogin Kate weet dit als geen ander en laat vaak golden hoops aan haar oor bungelen. Het liefst tijdens de meer casual werkbezoeken of reisdagen, wanneer het niet nodig is om de parelen en diamanten uit de koninklijke schatkist te halen.

Klein prijsje

En het is niet enkel massief 18-karaat goud dat het oorlel van de hertogin siert. We vermoeden dat ook Kate een online koopjesjager is, want meerdere oorbellen die ze dit jaar droeg, zijn voor een zacht prijsje online te vinden.

In het Victoria en Albert museum werd hertogin Kate bijvoorbeeld gespot met deze twist hoop earrings van ASOS. Prijskaartje? 12,49 euro. Een maand later bezocht Catherine het Natural History Museum met chain huggie hoop oorbellen van het Britse merk Orelia in haar oren, die met hun 20 euro ook al zo vriendelijk geprijsd zijn. En dat terwijl de webshop ze al adverteert als: 'zoals gezien bij de Duchess of Cambridge', een uithangbord waar geen marketingstunt tegenop kan.

Hertogin Kate bij het Natural History Museum, juni 2021. Beeld: BrunoPress.

Top of the bill

Om het hele plaatje te laten zien: Kate Middleton kan ook een big spender zijn als het om gouden hoepeloorbellen gaat. Vorig jaar in Wales koos de hertogin bijvoorbeeld voor 18-karaats gouden eikenblad hoops, bezaaid met diamantjes, van hofleverancier Asprey, waar je dan weer 7000 euro voor neer mag tellen. We noemen het maar balans!

De hertogin van Cambridge bij RNLI Mumbles Lifeboat Station, 2020. Beeld: BrunoPress.

Bron: Town & Country mag | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws