Dé haarkleur van dit najaar: platinablond à la Marilyn Monroe

Back to the 50's!

De zomer is weer tot een einde gekomen en ook onze haarkleuren zijn soms toe aan iets nieuws. Maar we gaan deze herfst, in tegenstelling tot voorgaande jaren, niet weer terug naar iet wat warmere kleuren. Sterker nog, we gaan dit najaar voor platinablond!

Lichte lokken

Yes, dit seizoen rocken we de de platinablonde coupe net zoals Marilyn Monroe dat deed in de jaren '50. Platinablond is op de rode loper niet meer te missen, elke grote celebrity heeft d'r haar wel eens in deze glamkleur geverfd en we moeten ze meegeven dat het prachtig staat. De lichte lokken hebben een chique uitstraling. Nu we dit seizoen ein-de-lijk weer op stap kunnen naar een popconcert of theatervoorstelling, willen we natuurlijk flink uitpakken met onze looks. En hoe doe je dat nou beter door jezelf een andere coupe te laten aanmeten.

Gedurfd

Echter kan het wel even duren voordat jij jouw haar in de ijskoude kleur hebt weten te verven. De afgelopen maanden koos men er vooral voor wat makkelijkere kleuren, zo vertelt Tracy Hayes, Fudge Professional Global Brand Ambassador. “Als gevolg van onze post-Covid wereld, zien we een toename in de vraag van salonklanten naar makkelijker te onderhouden kleuren – zacht, ton-sur-ton blond zoals champagneblond, champignonblond en pastelroze goud.”

Maar nu we langzaam richting de herfst gaan, is het waarschijnlijk dat de blondines onder ons zich klaarmaken voor een nieuwe afspraak bij de kapper. En nu we ons wat meer gesetteld voelen in onze routine (en wat meer vertrouwen hebben in het feit dat salons niet van de ene dag op de andere hun deuren voor drie maanden hoeven te sluiten), is het tijd om voor een wat gedurfdere coupe te gaan. Hieronder wat inspiratie!

Wauw!

Bron: Glamour UK | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws