Hierdoor liet prins Harry Kate Middleton huilen op haar bruiloft

De bruid was in tranen door dit gebaar.

Het is alweer tien jaar geleden dat heel de wereld Kate Middleton en prins William in het huwelijksbootje zag stappen. En hoewel we door de jaren heen heel wat details te weten zijn gekomen over deze speciale koninklijke dag, wisten we dít feitje tot op heden nog niet. Prins Harry zou namelijk iets heel schattigs voor Kate hebben gedaan. Zó schattig, dat ze zelfs moest huilen.

Emotionele speech

Jep, de hertogin barstte op haar wedding day in tranen uit toen Williams broer, Harry, het stel verraste met een speciale speech. Harry was Williams getuige en liet met zijn speech Kate een traantje wegpinken. Dat onthulde royaltykenner Katie Nicholl in de biografie Harry: Life, Loss and Love.

Op de bijzondere receptie in Buckingham Palace hield Harry tien jaar geleden een 'liefdevolle' toespraak die het pasgetrouwde stel ontroerde. “Het was liefdevol, warm en grappig en raakte William diep”, schrijft Katie in haar biografie.

Grapjes

Harry vertelde in de speech dat de tien jaar lange romance van het koppel een inspiratie voor hem was en dat maakte Kate emotioneel. Naast het emotionele aspect bevatte de speech ook een paar grapjes richting broerlief William. “William had geen romantisch bot in zijn lijf voordat hij Kate ontmoette, dus ik wist dat het serieus was toen William plotseling begon te kirren door de telefoon naar Kate”, grapte Harry destijds. Aahw!

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws