Bingewatchen dit weekend: Dynasty seizoen 4 staat nu op Netflix

We hebben er lang op gewacht!

Goed nieuws voor Dynasty-fans! Vanaf vandaag staat het vierde seizoen ein-de-lijk op Netflix. We weten wat we dit weekend gaan doen…

Hoe zat het ook alweer?

Hoe zat het ook alweer met de Carringtons? In het derde seizoen van de serie-reboot was te zien hoe Blake ermee worstelt om van zijn ex Alexis af te komen, en zien we hoe Fallon weer probeert om een succesvolle onderneemster te worden. En daar gaan we ongetwijfeld meer van zien in het vierde seizoen.

De opnames van het vierde seizoen hebben behoorlijk wat vertraging opgelopen door het coronavirus. En daar kwam ook nog eens bij dat er een gewijzigde deal tussen Netflix en The CW plaatsvond. De afleveringen waren daarom al wel een tijdje te bewonderen in Amerika, maar nog niet in Nederland. Tot nu toe, dus.

Vijfde seizoen

En mocht je van plan zijn om Dynasty dit weekend in één ruk te bingewatchen en zit je op het puntje van je stoel tijdens de seizoensfinale, dan hebben we goed nieuws voor je. The CW bevestigde eerder dit jaar dat er ook een vijfde seizoen van de serie komt. Is dat even een lekker begin van het weekend!

Bron: Grazia | Beeld: Dynasty

Laatste nieuws