Foto’s: prinses Charlene is weer thuis bij de kinderen

De langverwachte royal reünie van Monaco!

Charlene is écht weer thuis! Eerder vandaag klonken al de geruchten dat de prinses van Monaco op het vliegtuig was gestapt en nu bevestigt het paleis het goede nieuws met lieve foto's.

Emotionele hereniging

Prins Albert liet eerder al weten dat zijn vrouw ruim voor 19 november weer thuis zou zijn, en dat hij het zou laten horen als het zo ver is. Today is the day, want op social media laat het Monegaskische prinselijk hof nu horen dat prinses Charlene na een maandenlang ziekbed eindelijk weer herenigd is met haar gezin.

“Aan het begin van de ochtend van 8 november heeft Zijne Doorluchtige Hoogheid prins Albert II, vergezeld door Hare Doorluchtige Hoogheid prinses Stéphanie, erfprins Jacques en prinses Gabriella, Hare Doorluchtige Hoogheid prinses Charlene ontvangen in het vorstendom van Monaco. Het was een hereniging vol vreugde en emotie.” Hoe blij kijken Jacques en Gabriella op de derde foto!

Langverwachte terugkeer

Door een flinke keel-, neus- en oorinfectie moest prinses Charlene maandenlang in Zuid-Afrika verblijven, terwijl ze er in eerste instantie alleen een paar weken liefdadigheidswerk ging doen. Meerdere keren ging de prinses van Monaco onder het mes en van haar artsen mocht ze onder geen beding op het vliegtuig stappen. Maar met elke dag dat de prinses ver weg verbleef van haar echtgenoot, prins Albert, en haar kinderen, tweeling Jacques en Gabriella, groeiden de geruchten over een huwelijkscrisis. Zou ze eigenlijk nog wel terug willen keren?

Het antwoord hebben we nu: Charlene is weer terug op Monegaskische bodem. En ze lijkt ook weer helemaal de oude, want Charlene zou Charlene niet zijn als ze zichzelf niet regelmatig een nieuw kapsel aan zou meten. Haar beroemde korte lokken lijken ditmaal voorzien van een gloednieuw bruin kleurtje. Hoe dan ook, welcome back, Charlene!

Bron: Instagram Palais Princier de Monaco | Beeld: BrunoPress, Palais Princier de Monaco

Laatste nieuws