Prinses Charlene is weer terug in Monaco, maar ‘woont niet meer in het paleis’

De schoonzus van Charlene voorspelt dat we voorlopig weinig van de prinses blijven zien.

Of het stof is neergedaald nu prinses Charlene weer terug is in Monaco? Het lijkt er niet op, als we schoonzus Chantell Wittstock mogen geloven.

Royal reünie

Afgelopen maandag werd prinses Charlene eindelijk weer herenigd met haar gezin. De vorstin van Monaco verbleef vanwege medische redenen maandenlang in Zuid-Afrika en kon (of wilde?) niet terugkeren naar het paleis. Alle geruchten over een huwelijkscrisis werden keer op keer in de kiem gesmoord door het paleis. Op de foto's zagen we een happy hereniging waarbij Charlene haar echtgenoot Albert en kinderen Jacques en Gabriella weer in de armen sloot. Maar ondanks deze blije terugkeer lijkt de royal soap nog niet voorbij. Chantell Wittstock, de schoonzus van Charlene, zaait twijfel.

Eigen appartement

Chantell, die overigens ook Charlenes public relations doet, laat weten aan Daily Mail dat het 'onduidelijk' is of prinses Charlene wel weer in het paleis gaat wonen en of ze binnenkort weer in het openbaar zal verschijnen.

Voordat Charlene aan het begin van dit jaar naar Zuid-Afrika vertrok, werd al bekend dat ze er een eigen appartementje in Monaco op nahield. Een flatje met twee slaapkamers, boven een chocoladewinkel op 300 meter afstand van het paleis. Trekt ze daar weer in, in plaats van in de koninklijke residentie? “Het is nog niet duidelijk waar ze precies gaat settelen. Ze is net terug, iedereen moet z'n draai weer vinden. De prinses is erg blij om haar kinderen weer te zien en zij zijn erg blij om hun moeder weer te zien”, vertelt Chantell.

Terugkeer in het openbaar

Prinses Charlene verscheen sowieso maar mondjesmaat in het openbaar, en zal dat vanwege haar mysterieuze ziekte voorlopig helemaal niet doen. “Ze is nog aan het herstellen. Dat gaat niet snel, ze moet rustig aan doen. Ze richt zich nu eerst op tijd doorbrengen met haar kinderen en haar familie.” Wel zal Charlene volgens haar schoonzusje 'absoluut terugkeren' in het openbaar. Misschien volgende week al, tijdens de nationale feestdag van Monaco op 19 november.

Samen in het paleis

De terugkeer van prinses Charlene én de plek waar ze gaat wonen, houdt de gemoederen flink bezig in het staatje aan de Middellandse zee. Een inwoner van Monaco Ville, die vlak bij het appartement van Charlene woont, verklapt dat de prinses voor haar vertrek naar Zuid-Afrika “het meeste tijd doorbracht in het appartement in plaats van het paleis.” Tot groot verdriet van de royal fans van het land. “De enige manier om alle spanningen en speculaties te stoppen, is dat Charlene terug verhuisd naar het paleis en als een echte prinses leeft. Dat is wat de inwoners van Monaco willen, want ze zijn dol op hun royals, en willen niet dat ze een gescheiden leven leiden.”

Bron: Daily Mail | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws