Emily in Paris-actrice Lily Collins: ‘Ik trok bloemen uit de handen van prinses Diana’

'En ik gooide speelgoed naar het hoofd van prins Charles'

Lees ook

Actrice Lily Collins had niet haar beste dag toen ze als peuter prinses Diana en prins Charles ontmoette, vertelt ze in The Late Late Show with James Corden. “Ik denk dat ik als tweejarige de neiging had om brutale dingen te doen.”

Bloemen voor Diana

Lily Collins, bekend als ‘Emily’ uit Netflixhit Emily in Paris, had op jonge leeftijd al de eer om de royals te ontmoetten. Maar van etiquette, protocol en beleefdheid moest de peuter niets hebben.

“Mij is verteld dat het volgende gebeurde. Ik was met mijn moeder en vader bij een evenement van de Prince’s Trust en ik gaf bloemen aan Diana, maar het moment dat ze de bos aannam, trok ik hem meteen weer terug”, vertelt de actrice aan James Corden. “Het was alsof alle lucht uit de ruimte werd gezogen. Maar aan de andere kant, ik droeg een schattig jurkje, dus wie zou me straf geven?”

Bekijk de foto van kleine Lily met prinses Diana in onderstaand fragment:

Speelgoed naar het hoofd van Charles

Eerder maakte Lily Collins ook al niet de beste indruk door prins Charles te bekogelen met stukken speelgoed.

“Er is me ook verteld dat toen ik jonger was, ik samen met prins Charles met speelgoed speelde en ik daarbij dingen naar hem gooide. Ik gooide bijvoorbeeld een speelgoedtelefoon naar zijn hoofd. Opnieuw werd alle lucht uit de ruimte gezogen.”

Koninklijke connecties

“Lily Collins had een volkomen normale jeugd vol met dingen zoals, je weet wel, de Royal Family lastigvallen”, vat James Corden het grappend samen op Twitter. Niet elke peuter krijgt de kans om speelgoedtelefoons naar het hoofd van de troonopvolger te slingeren – gelukkig maar voor Charles – dus hoe komt het dat Lily zich al zo jong onder de royals kon mengen?

“Mijn vader [muzikant Phil Collins, red.] heeft veel gedaan voor de Prince’s Trust, en ik ben opgegroeid in Engeland”, legt Lily uit. “Ik ging gewoon mee en ik denk dat ik de neiging had om brutale dingen te doen als tweejarige.”

Bron: The Late Late Show, Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook