Ex-vrouw Tessy Anthony reageert op verbroken verloving prins Louis

De twee zijn nog steeds goede vrienden.

Vorige week werd bekend dat prins Louis van Luxemburg zijn verloving met Scarlett-Lauren Sirgue heeft verbroken. Dit nieuws is ook bij zijn ex-vrouw Tessy Anthony terecht gekomen, die via een foto op social media laat weten haar ex-man te steunen in deze moeilijke tijd. 

Een dikke knuffel

Tessy, die zich na de scheiding met prins Louis nog steeds een beetje als een royal voordoet, deelt op haar social media een foto dat ze haar zoon Theodor knuffelt. Hierbij schrijft ze: “We sturen je een dikke knuffel!” Tessy en Louis maakten in januari 2017 bekend uit elkaar te gaan nadat ze in 2006 waren getrouwd. Pas in april 2019 waren de twee officieel gescheiden. Samen hebben ze twee zonen, prins Gabriel en prins Noah.

Tessy is sindsdien getrouwd met de Zwitserse zakenman Frank Floessel. Samen hebben ze een zoon, Theodor, die in augustus 2021 is geboren.

Verloving voorbij

Prins Louis, de derde zoon van groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa van Luxemburg, maakte op 22 februari bekend dat de verloving tussen hem en Scarlett-Lauren voorbij is. Het stel liet aan Point de Vue weten dat ze beiden achter het besluit staan en goede vrienden blijven. “We zijn de afgelopen vier jaar verliefd op elkaar geweest. We hebben altijd geprobeerd volledig eerlijk tegen elkaar te zijn. Zelfs als deze eerlijkheid ons pijn doet zoals vandaag, zijn we er meer dan ooit van overtuigd dat het cruciaal is.”

Het koppel zegt dat de reden van de verbreking komt door grote fundamentele verschillen. “Door veel over dingen na te denken en het tot op de bodem uit te zoeken, hebben we uiteindelijk toegegeven dat onze visies als gezin, als ouders, te uiteenlopend zijn. Onze ambities in het leven zijn te verschillend.” Het koppel werd sinds 2020 samen gespot, en vorig jaar ging de prins op één knie. Groothertogin Maria Teresa liet zich op Twitter ook al uit over de verbroken verloving van haar zoon: “We leven mee met onze lieve zoon Louis en onze lieve Scarlett, van wie we houden. De hele familie staat aan jullie zijde. We denken aan jullie.”

Bron: Royal Central | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws