De Queen is niet te spreken over deze gewoonte van de Cambridge’jes

Ook de royal family is het heus niet altijd met elkaar eens.

Zoals elk gezin hebben ook prins William en Kate Middleton zo hun rituelen achter de paleisdeuren. Queen Eizabeth is echter met één bepaalde gewoonte van de Cambridge’jes niet zo blij. 

Het ouderschap

William en Kate steken niet onder stoelen of banken dat ze een meer traditionele koninklijke benadering van het ouderschap nastreven. De hertog en hertogin staan er nuchter in en zijn behoorlijk praktisch in de opvoeding van hun drie kinderen, prins George, prinses Charlotte en prins Louis.

Helaas (maar begrijpelijk) krijgen wij niet alles mee wat er zich achter de paleisdeuren afspeelt binnen het gezin. Iemand die wél op de hoogte is van het gezinsleven van de Cambridge’jes, is de Queen. En zij heeft laten weten dat er één ding is wat Wills en Kate met de kleine royals doen, waar ze niet zo’n fan van is.

Veel in de keuken

De Cambridge’jes verdelen hun tijd momenteel tussen het appartement in Kensington Palace en hun tweede woning, Anmer Hall in Norfolk. Tussen 2015 en 2017 woonden de royals nog fulltime in het huis in Norfolk. Toen Hare Majesteit de familie voor het eerst bezocht in dat huis, kwam ze tot een ‘schokkende’ ontdekking. Het feit dat William en Kate veel tijd met de kinderen doorbrachten in de keuken, zou de Queen geen fijn idee vinden.

“Toen de koningin voor het eerst de hertog en hertogin van Cambridge in Anmer Hall bezocht, kon ze er niet omheen dat de keuken de belangrijkste basis is voor hen”, beweerde een bron in 2018 in The Express. De koningin kan er niet bij dat William en Kate op die manier leven. “Want ze is gewend om een vaste kamer te hebben voor dat soort dingen.” Tja, ook binnen de royal family ontstaat weleens een verschil van inzicht en, in dit geval, manier om met het ouderschap om te gaan.

Opvoedregels

William en Kate willen hun kinderen dus zo normaal mogelijk opvoeden. Maar hoe pakken ze dat precies aan? Met drie opvoedregels. Een daarvan is de kids aanmoedigen om naar buiten te gaan. Dat de hertogin een groot fan is van buiten zijn, hoeven we je vast niet te vertellen. Regelmatig laat ze in een interview vallen dat ze hier volledig achterstaat, en graag met haar hele familie veel buiten is. “Het maakt een groot verschil”, aldus Kate tegen de BBC. Ook tijd maken om plezier te hebben met familie staat hoog in het vaandel bij de Cambridge’jes. En tot slot: betrokken zijn. Volgens vrienden van het koninklijke koppel zijn de hertog en hertogin hands-on parents.

Bron: Marie Claire UK | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws