Leuk om te zien: zo ziet de knappe dochter van ‘Mr Bean’ eruit

Je kunt wel zien dat ze de looks van haar moeder heeft!

Lees ook

Allemaal kennen we Mr. Bean, de klunzige teddybeerliefhebber die áltijd in zeven sloten tegelijk weet te lopen. Hoe herkenbaar acteur Rowan Atkinson ook geworden is door deze rol, zijn gezin is dat ’n stuk minder. Wist je bijvoorbeeld dat hij een beeldschone dochter heeft?

Huwelijk & gezin

Hoewel Rowan Atkinson wereldwijd bekend is door zijn rollen in Mr Bean, Blackadder en Johnny English, is zijn privéleven ook regelmatig onderwerp van gesprek. Vijfentwintig jaar lang was Rowan Atkinson getrouwd met make-up artist Sunetra Sastry. Hij ontmoette haar op de set van de serie Blackadder, waar ze de visagie van de acteurs deed, in de jaren tachtig. De twee gaven elkaar het jawoord in februari 1990 en kregen samen twee kinderen: zoon Ben (1993) en dochter Lily (1995).

Nieuwe liefde

Vijfentwintig jaar lang waren Rowan en Sunetra getrouwd, maar in 2015 liep hun huwelijk helaas op de klippen. Ze vroegen een scheiding aan vanwege ‘onverenigbare verschillen.’ Kort daarna kwam het nieuws naar buiten dat de Mr Bean-acteur een 29 jaar jongere vriendin had, comedienne en actrice Louise Ford. Deze nieuwe relatie zorgde voor heel wat tabloidvoer. De ex van Louise, comedian James Acaster was er ook allesbehalve blij mee. “Ik ben in de steek gelaten voor Mr Bean”, vertelde James daarover in een show. “Ik kwam er een jaar na onze breuk achter. Niemand in de hele geschiedenis is ooit in de steek gelaten voor Mr Bean.”

James was niet de enige die niet te spreken was over de nieuwe liefde van Rowan Atkinson. Naar verluidt zou ook dochter Lily haar vader deze move niet in dank hebben afgenomen. Ze besloot afscheid te nemen van de achternaam Atkinson en gaat sindsdien door het leven onder de achternaam van haar moeder, als Lily Sastry.

Zusje

In 2017 verwelkomden Rowan Atkinson en Louise Ford een dochtertje, Isla May. Het stel noemt hun kindje grappend ‘Baby Bean.’ Hoe de band nu is tussen Lily, haar vader en haar halfzusje, is niet bekend. Maar dat de vader-dochter-band vroeger ijzersterk was, blijkt wel uit het feit dat Lily een aantal rolletjes in haar vaders film kreeg, en dat ze hem mocht vergezellen op de rode loper. Daar hebben we nog een glamorous foto van.

Looks van ma, carrière van pa

Eerst leek het erop dat Lily Sastry in de voetsporen van haar bekende vader zou volgen. Ze had al van jongs af aan een paar kleine filmrolletjes. Zo was ze naast haar vader te zien in Mr. Bean’s Holiday en in Johnny English Reborn. Ook volgde ze cabaret- en zanglessen om haar showbizzcarrière van de grond te krijgen. Toch lijkt Lily er nu voor te hebben gekozen om een leven buiten de spotlights op te bouwen. Haar laatste keer op de rode loper was alweer in 2011, aan de zijde van haar vader en haar moeder (toen nog samen.) De prachtige dochter van ‘Mr Bean’ verscheen daarbij in een altijd goede little black dress en luipaardprintschoenen. Je kunt wel zien dat ze de looks van haar moeder heeft!

Lily (links), Rowan en zijn inmiddels ex-vrouw Sunetra in 2011. Beeld: BrunoPress

Benjamin

En hoe zit het met zoon Benjamin/Ben? Ook die bewandelt een heel ander pad dan zijn beroemde vader. Naar verluidt lijkt hij uiterlijk wel behoorlijk op ‘Mr Bean’, maar daar houden de gelijkenissen ook op. Ben studeerde aan het Royal Military College, een prestigieuze school voor militaire training (onder andere prins William en prins Harry gingen hem daar voor), en is nu werkzaam in het Britse leger.

Bron: IMDB, My London, The Famous People, Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws

Zie ook