Dit is hoe de oma van de Kardashians eruitziet

Iedereen in de familie is dol op haar.

Lees ook

Iedereen heeft weleens van de Kardashians gehoord en foto’s van hen gezien. Iemand die wat minder vaak in beeld komt, is de oma van de Kardashian-zussen. Hoe ziet zij er eigenlijk uit?

Nieuwe serie

Van 2007 tot en met 2021 konden we op tv allemaal de avonturen van Kim, Kourtney, Khloé, Kendall, Kylie, Rob en hun moeder Kris volgen. Nieuwe relaties, break ups, familiedrama: alles kwam voorbij in Keeping Up With The Kardashians. Vorig jaar stopte die serie, maar inmiddels is de familie terug met een soortgelijk format: een serie genaamd The Kardashians.

Twee huwelijken

Iemand die tijdens de eerste realityserie van de familie maar heel af en toe in beeld kwam, is Mary Jo Campbell. Zij is de moeder van Kris Jenner en de oma van Kris’ zes kinderen. Ze is 87 jaar oud en heeft naast Kris nog een andere dochter genaamd Karen. Beide dochters komen voort uit een huwelijk met engineer Bob Houghton.

Mary Jo was tijdens haar werkende leven de eigenaresse van een kinderkledingwinkel. Toen Kris zeven jaar oud was, besloot Mary Jo van Bob te scheiden en hun twee dochters alleen op te voeden. Jaren later is Mary Jo wel hertrouwd, met zakenman Harry Shannon. Hij had zelf al een zoon en hielp Mary Jo met de opvoeding van Kris en Karen.

Beroemde dochter voortgebracht

Kort nadat Mary Jo’s oudste dochter Kris zelf het werkende leven betrad, begon de geschiedenis die we allemaal kennen. Kris trouwde met advocaat Robert Kardashian en kreeg vier kinderen met hem: Kim, Kourtney, Khloé en Rob. Het huwelijk eindigde in een scheiding, waarna Kris hertrouwde met atleet Bruce Jenner (die inmiddels door het leven gaat als Caitlyn Jenner). Met hem kreeg ze nog weer twee dochters: Kendall en Kylie. Zij verschijnen allemaal al jaren in de realitysoap van de familie, waar Mary Jo soms ook een klein rolletje in speelt.

Kun jij je het gezicht van Mary Jo ook niet meteen voor de geest halen? Geeft niks, want op de volgende pagina hebben we een aantal foto’s van haar onder elkaar gezet.

Laatste nieuws

Zie ook