Meghans huidexpert deelt geheimen jubileumlook: ‘Ik wilde haar laten stralen’

Wat is het geheim achter die prachtige glow?

Onenigheid over de Sussexjes zal altijd blijven bestaan, maar over een ding kunnen we het waarschijnlijk allemaal eens zijn: Hertogin Meghan zag er stralend uit tijdens haar terugkeer naar Engeland vorige week. En dat was precies het doel van Sarah Chapman, de facialist die verantwoordelijk was voor Meghans jubileumlook.

Bijpraten en behandelen

Voorafgaand aan de feestelijkheden bracht de Duchess of Sussex een bezoek aan Sarah Chapman, een bekende naam in de skincare-wereld. Meghan kwam er al graag over de vloer tijdens haar koninklijke jaren, en de huidexpert was maar wat blij om de hertogin weer in haar behandelstoel te vinden.

“Meghan en ik vinden het heerlijk om te kletsen, en de kans om haar een goede gezichtsbehandeling te geven en ervoor te zorgen dat ze een glowing skin had tijdens alle festiviteiten was een geweldige combinatie: vriendelijk bijpraten en haar gezicht in de watten leggen”, vertelt Chapman aan PEOPLE.

Gezonde glow

Met resultaat, want Meghan dook vorige week vrijdag met een fantastische glow op bij St Paul’s Cathedral. Chapman vertelt precies wat ze daarvoor nodig had.

Beeld: BrunoPress

Al komt een groot deel neer op de good genes van de hertogin. “Haar huid is gezond en glowing,” aldus Chapman. Toch was er wel wat werk aan de winkel. “Reizen tussen verschillende continenten en tijdzones kan de huid ontregelen en dehydratatie is een veelvoorkomend probleem.” Aan het magazine vertelt de huidexpert dat ze Meghans skin een oppepper gaf door middel van producten met vitamine C, hyaluronzuur, en Chapmans eigen Pep8 serum (kosten? € 759 per 100 milliliter…)

“Ik wilde dat Meghans schoonheid straalde tijdens de festiviteiten, en dat werd bereikt met veel hydratatie, oliën en massage. Ook gebruikte ik een LED-behandeling”, vervolgt Chapman. “In mijn kliniek hebben we de modernste technologie om alle huidproblemen te behandelen en medische dermatologie, maar bij Meghan hebben we alleen handen en een goed product nodig om haar glow naar boven te halen.”

Lilibet

Op Instagram blikt Sarah Chapman nog eens terug op de treatment. “Het was fantastisch om bij te praten met de Duke en Duchess of Sussex, om kleine Lilibet te ontmoeten en om Meghan te verwennen met een facial om haar natuurlijke glow te versterken.”

“Ik vind het altijd heel leuk om mijn cliënten en vrienden te zien schitteren bij zulke fabulous evenementen, en ik denk dat ze er elegant en stralend uitzag tijdens de festiviteiten, net als heel veel andere bekende gezichten.”

Bron: People | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws