Lees ook

De liefdesrelaties van deze beroemdheden zullen je verbazen!

Marc Overmars

De partner van Marc Overmars

Wie een beetje verstand heeft van de Nederlandse voetbalgeschiedenis, kent Marc Overmars. Tijdens zijn voetbalcarrière speelde Overmars als vleugelspeler voor topclubs als Arsenal, Barcelona en Ajax. In Amsterdam beleefde hij zijn grootste successen. Met Ajax won hij de Champions League, de UEFA Super Cup en de wereldbeker voor clubteams.
Ook in het oranje shirt van het Nederlands elftal wist Overmars te schitteren. Hij speelde tijdens zijn carrière in totaal 86 interlands, waarin hij 17 doelpunten wist te scoren. Niet verkeerd, voor een vleugelspeler!

Directeur

Zijn carrière eindigde in 2009, bij de club waar hij ooit ook zijn debuut in het professioneel voetbal maakte: Go Ahead Eagles. Maar hier hield zijn liefde voor en zijn betrokkenheid bij de sport niet op. Overmars begon twee jaar later als trainer bij Ajax, werd daarna technisch directeur bij Go Ahead Eagles en begon in 2012 als directeur voetbalzaken bij Ajax.
In deze functie hield Overmars zich bezig met het aan- en verkopen van spelers, de jeugdopleiding en de scouting van jeugdspelers. Het ging hem in deze functie ontzettend goed af. Na tien jaar als directeur voetbalzaken kreeg hij zelfs een contractverlenging, waardoor het leek alsof hij tot minimaal 2026 in deze stoel zou blijven zitten.
Het liep net even anders. Op 6 februari 2022 stapte Marc Overmars per direct op vanwege het versturen van grensoverschrijdende berichten aan vrouwelijke collega’s. Overmars was direct het gesprek van de dag en groot nationaal nieuws. Hij zat niet lang zonder werk. Anderhalve maand later werd hij aangesteld als sportief directeur bij Royal Antwerp.

De liefde

Op liefdesgebied heeft Overmars niet te klagen. Hij is sinds 2013 getrouwd met een voormalig Miss Nederland. Benieuwd naar hoe ze eruit ziet? Vandaag zullen we dit mysterie voor je oplossen.

Ga door naar de volgende pagina om te beginnen met onze lijst van verrassende liefdesrelaties van beroemdheden.

Laatste nieuws

Zie ook