Maxime Meiland wil ‘zo snel mogelijk’ een derde kindje

De Meiland-telg heeft altijd gedroomd van een groot gezin.

Als het aan Maxime Meiland ligt, krijgen dochtertjes Claire (3) en Vivé (7 maanden) binnenkort een broertje of zusje. De realityster ziet een groot gezin namelijk wel zitten.

Derde kindje

Maxime Meiland en haar verloofde Leroy Molkenboer stappen binnenkort in het huwelijksbootje, maar het Meiland-telg kijkt stiekem al wat verder naar de toekomst. Zo vertelt ze openhartig in de YouTube-serie ‘Terug Naar Toen’ over haar kinderwens. “Heel misschien willen we nog een derde kindje, dat zou ik wel heel leuk vinden. Maxime geeft aan dat ze er serieus over nadenkt. “As soon as possible, daarom willen we nu al die trouwerij”.

Drukke agenda

Hoewel ze het wel ziet zitten om een derde kindje te krijgen, zijn er nog wel een paar twijfels. Met name haar drukke agenda speelt hierin een rol. “Heel af en toe twijfel ik nog, maar dat komt omdat ik nu natuurlijk in een heel drukke periode zit. Dat je af en toe ook denkt: oh, waar begin je dan aan? Maar ja, je bent dan ook nog negen maanden zwanger. Dus voordat de baby er uiteindelijk is, ben je ook weer heel lang verder.”

Groot gezin

Het Meiland-telg droomde altijd van een groot gezin, en als het aan haar ligt groeit haar gezin met nog twee kinderen. “Ik zou dat toch heel erg leuk vinden. Ik zei altijd vier, maar dat wil Leroy niet. Maar toch nog één baby’tje lijkt me wel heel erg leuk.” Maxime hoopt dan ook dat het snel gebeurt, zodat de leeftijden van haar kinderen bij elkaar zitten.

Of het dan weer een meisje moet worden? Dat maakt haar niets uit. Na twee dochters lijkt het haar ook leuk om een jongetje te hebben.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws