Koningin Letizia in elegant zwart satijn (en hier scoor je de jurk zelf!)

Chique, stijlvol én betaalbaar.

Lees ook

Koningin Letizia staat bekend om haar klassieke en soms ietwat gewaagde looks die ze altijd feilloos weet te dragen. Zo ook tijdens de slotceremonie van de Atlantische film, waar ze gespot werd in een elegante zwarte jurk – en nee, het is niet van een designermerk. 

Koninklijk shoppen

Laat het maar aan fashion queen Letizia over om een jurk te vinden die zowel rode loper-waardig is als geschikt voor koninklijke gelegenheden. Hiervoor struinde ze niet alle designermerken af, maar stapte ze gewoon high street winkel & Other Stories binnen. Jazeker, deze midi slipdress hangt daar gewoon in de winkel. Fijne bijkomstigheid is dat de jurk geen koninklijk prijskaartje heeft, maar te koop is voor ‘maar’ €89.

Zo elegant kan zwart satijn zijn! Bron: BrunoPress

De elegante look heeft Letizia afgemaakt met glinsterende sandalen van het merk Magrit – wat maar weer bewijst dat sandalen echt de nieuwe royal heels zijn – en ronde oorbellen van Coolook. Niet alleen haar jurk komt van een high street winkel, ook de zwarte clutch met gouden accenten is voor niet-royals te koop. Deze heeft ze namelijk gescoord bij de Mango, weet de website Queen Letizia Style ons te vertellen. Tja, als Spaanse koningin weet je alle Spaanse labels natuurlijk wel te vinden.

Bron: BrunoPress

High street look

Koningin Letizia is overigens niet de enige royal die de designermerken soms links laat liggen. Zo weet hertogin Kate Middleton ook altijd de juiste items te vinden bij een high street winkel. In april werd ze zelfs nog gespot in een complete betaalbare look – en weet ze net als koningin Letizia royal items te vinden in winkels als & Other Stories. Ook Self-Portrait is een groot favoriet van de hertogin. Zou de Spaanse koningin hier al vanaf weten?

Bron: Queen Letizia Style | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook