Spaanse koninklijke familie weer even samen

Wat zijn de prinsessen gegroeid!

Afgelopen maandag bezocht de Spaanse koninklijke familie La Cartuja de Valdemossa, een voormalig klooster op het Spaanse eiland Majorca. Het was alleen niet de prachtige omgeving die de aandacht trok, maar de prinsessen Leonor en Sophia – die flink gegroeid zijn. 

Toeristische rondleiding

Het bezoek van koning Felipe, koningin Letizia en hun dochters trok een hoop aandacht, en de straten van Valldemossa stonden al snel vol voor de koninklijke familie. Toch moest de menigte nog even wachten, want de familie kreeg eerst de toeristische rondleiding: ze begonnen met foto’s in de tuinen van koning Juan Carlos I, daarna kregen ze een rondleiding door het monumentale complex, en bezochten ze het Stedelijk museum en het paleis van koning Sancho.

Slimme outfits

Zo’n dag is niet geschikt voor hoge (en pijnlijke) pumps, en daar hadden de royal ladies slim op ingespeeld. Zo droeg koningin Letizia een zomerse look, met een groene top en rok van Pablo Erroz, weet UFO No More ons te vertellen. Ze combineerde de outfit met haar Espardenyes Torres-espadrilles en een Whittelily-tas. De espadrilles waren niet alleen geschikt voor de lange wandeling, maar stonden ook nog eens beeldig bij de outfit – zoals we natuurlijk van Letizia gewend zijn.

Spaanse koninklijke familie
De Spaanse koninklijke familie geniet van het uitzicht. Bron: BrunoPress

Ook prinsessen Leonor en Sophia hadden hun pumps in de kast gelaten, en droegen sleehakken die ze beiden combineerde met een kort luchtig jurkje. Leonor in een wit jurkje met kanten details, en Sophia in een zoete roze jurk – die ze gewoon bij de Zara heeft gescoord.

Spaanse koninklijke familie
Bron: BrunoPress

Leonora en Sophia

Hoewel het altijd leuk is om de Spaanse koninklijke familie bij elkaar te zien, trokken vooral de prinsessen de aandacht. Doordat prinses Leonor in een kostschool in Wales zit, en prinses Sophia ook druk is met school, zien we ze namelijk niet vaak voorbijkomen. En wat zijn ze gegroeid, met name Sophie die alweer vijftien is. We kunnen niet wachten op nieuwe foto’s van de prinsessen!

Bron: UFO No More | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws