Onder de loep: 3 items die Kate Middleton (bijna) nooit draagt

Deze zomerschoenen zijn niet aan Kate besteedt.

Als je Kate Middelton bent, dan word je natuurlijk altijd van top tot teen geanalyseerd. Naast dat je je moet houden aan de koninklijke moderegels, zijn er namelijk ook nog mensen die een mening over je outfit hebben. Daarom waren we benieuwd: wat is een no-go voor de hertogin? 

Niet in de kast van Kate

We zijn dol op de outfits van de hertogin van Cambridge, maar is het ons opgevallen dat ze sommige items niet zo snel draagt. Gelukkig dacht de Australische Marie Claire hier ook zo over, en vonden zij items die Kate nooit draagt of mag dragen. En sommige items zullen je verbazen…

Oranje boven

Zo viel het ze op dat Kate, en eigenlijk alle royals, nooit gespot worden in de kleur oranje. Hoewel de Queen weleens in de tint is gespot, komt de kleur niet in de kast voor bij Kate. De belangrijkste theorie is dat het niet goed fotografeert – al denkt koningin Maxima daar heel anders over. Aangrenzende oranje-tinten zoals perzik en koraal mogen wel altijd gedragen worden. Aha!

kate tour
Het enige oranje wat we van Kate krijgen. Beeld: Brunopress

De korte broek

Deze vinden we moeilijk te geloven, want onlangs werd de hertogin gespot in een short tijdens de Engelse SailGP. De ‘union’-shorts van Holland Cooper stonden haar prachtig, maar blijken voor Kate een bijzondere keuze. Ze draagt namelijk zelden een korte broek. De vorige keer was bij een zeilkampioenschap in 2019 – wederom bij het water – en daarvoor droeg ze het een keer vóór haar huwelijk met prins William. We hopen dat ze deze stijlregel over boord gooit, want het staat haar prachtig!

Kate Middleton
Bron: BrunoPress

Sandalen

Met prinses Mary en koningin Letizia in het achterhoofd, dachten wij dat sandalen tegenwoordig royal appropriate waren. Toch zijn deze zomerschoenen niet aan Kate besteedt, en is ze nog geen enkele keer gespot in platte sandalen. De sandalen met hak worden wel wat vaker gekozen, maar de hertogin heeft een duidelijke voorkeur voor klassieke pumps.

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws