Slingers en taart: zo viert Meghan Markle haar verjaardag

De hertogin is vandaag 41 geworden.

Lees ook

Het is feest in huize Sussex, want Meghan Markle blaast vandaag 41 kaarsjes uit. Helaas komt er geen groot feest en blijft het binnen de Californische kring.

Meghan Markle

We kunnen alleen maar gissen hoe de verjaardag van de hertogin eruitziet, want de Sussexes zijn in Californië ontzettend gesteld op hun privacy. Koninklijke expert Kinsey Schofield durft wel een speculatie te doen, en stelt zich voor hoe Meghan haar verjaardag viert.

Zo denkt ze dat het een intieme verjaardag wordt met alleen het gezin of vrienden David Foster en Katharine McPhee. “Meghan houdt ervan om in de keuken te zijn, dus ik denk dat ze zou wachten om de zoete lekkernijen en cake met Archie en Lili te doen.”

Maar dat is nog niet alles, want volgens Kinsley heeft prins Harry ook nog wat in petto voor de liefde van zijn leven. “Misschien zou prins Harry haar een nieuw sieraad schenken dat verwant is aan hun kinderen.” We wachten maar geduldig de foto’s af!

40×40

Maar groot feest of geen groot feest: wat geef je de jarig Meghan voor haar verjaardag? Vorig jaar lanceerde ze het initiatief van 40×40: aan veertig vrienden vroeg ze om veertig minuten te doneren om een vrouw te begeleiden die probeerde opnieuw op de arbeidsmarkt te komen nadat ze haar baan had verloren vanwege de coronapandemie.

Prinses Eugenie gaf toen gehoor aan de boodschap, en deelde op haar social media: om de veertigste verjaardag van lieve Meghan te vieren, draag ik veertig minuten mentorschap bij om vrouwen te ondersteunen bij hun herintreding op de arbeidsmarkt.” Wat lief!

Zal Meghan dan dit jaar 41×41 vragen? Het zou ons niets verbazen!

Balmoral Castle

Wellicht viert ze haar verjaardag nog wat groter, als zij en haar gezin na de zomer weer terugkeren naar het Verenigd Koninkrijk. Queen Elizabeth heeft namelijk de hele familie Sussex uitgenodigd om een pauze met haar te nemen in Balmoral Castle, haar Schotse retraite. Geen verkeerde plek om je verjaardag te vieren – al geldt dat ook voor prins William (21 juni), hertogin Camilla (17 juli) en prins George (22 juli) die ook in de zomer jarig waren. Ach, één groot feest!

Bron: Express.co, The News, Archewell | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook