Koningin Rania viert verjaardag met fashionable familiefoto

Met een speciale plek voor schoondochter-to-be Rajwa!

Na de verloving van haar zoon en haar dochter heeft koningin Rania van Jordanië deze week zelf iets te vieren: haar eigen verjaardag. Ter ere van haar 52ste rondje om de zon deelde Rania gisteren een gloednieuw familieportret. Mét speciaal plekje voor haar aanstaande schoondochter en schoonzoon.

Nog een foto!

Vorige week trakteerde koningin Rania al op een serie nieuwe portretten ter gelegenheid van haar verjaardag, maar ook de dag zelf, 31 augustus, kon niet ongemerkt voorbijgaan. Op Instagram deelde de Majesteit een nieuwe foto met het haar kinderen en aanstaande schoonkinderen, fashionable as always.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

De Jarige Jet staat stralend in het midden van prins Hashim, prinses Iman en haar kersverse verloofde Jameel Alexander Thermiotis, prins Hussein en zijn verloofde Rajwa Al Saif en prinses Salma. Rania heeft haar armen om haar schoonkinderen heen geslagen. Als dat geen warm welkom in de familie is!

Loved ones

“Mijn hart zit vol! Ik had me geen betere manier om mijn verjaardag te vieren kunnen wensen dan met al mijn loved ones om me heen”, schrijft Rania bij de foto op Instagram. In haar Instagram Stories laat de koningin ook zien dat haar team er een feestje van maakt: haar werknemers verrasten haar met twee grote taarten. Nooit verkeerd, als je ’t ons vraagt.

Nog van harte gefeliciteerd, Rania!

Bron: PEOPLE | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws