Zien: eerste officiële portret van Charles, Camilla, William en Kate

Ze staan er allemaal stralend op.

Lees ook

Vorige maand, op de vooravond van de uitvaart van Queen Elizabeth, werd er een officieel koninklijk portret geschoten. Daarop staan King Charles III, Queen Consort Camilla en de Waleses. Inmiddels is de foto door de royal family vrijgegeven.

Grote bijeenkomst

Toen het portret werd geschoten, hield King Charles III een receptie op Buckingham Palace. Wereldleiders en belangrijke politici waren naar die plek afgereisd naar aanleiding van het overlijden van de Queen. Het was een van de grootste bijeenkomsten die ooit in Buckingham Palace werd georganiseerd.

Belangrijk portret

Tussen alle gesprekken door wisten de vier royals dus tijd te vinden om voor het belangrijke portret te poseren. Het resultaat van de fotosessie pronkt inmiddels op de Twitter-pagina van The Royal Family:

Allemaal stralend naast elkaar

Gisteren hield Charles een van zijn eerste audiënties als koning. Hij ontving premier Gonsalves, van Saint Vincent en de Grenadines. Kort daarna werd het portret vrijgegeven. Iedereen staat er ondanks de omstandigheden stralend op. De vier royals staan netjes naast elkaar en zijn allemaal in het zwart gehuld.

Volgens de Britse media benadrukt de foto de steun van de Waleses aan het koningspaar in de weken na het overlijden van de Queen. Het was immers geen makkelijke tijd voor de familie. We hopen in de toekomst nog meer van dit soort prachtige portretten te zien!

Bron: NOS, NU.nl | Beeld: BrunoPress, Twitter The Royal Family

Laatste nieuws

Zie ook