Prinses Kate dankt haar stralende huid aan dit beautyproduct

En je kunt het ook gewoon in Nederland kopen!

We zullen Kate Middleton niet snel betrappen op onzuiverheden in haar gezicht. De prinses van Wales ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Maar hoe komt zo toch aan die stralende huid? 

Getinte moisturizer

Hoewel prinses Kate doorgaans gaat voor een naturel look, gebruikt ze wel degelijk make-up. Het geheim van Kate? Dat is een getinte moisturizer van het merk Laura Mercier. Dit product geeft haar een egale teint en stralende huid, maar is geen plamuurlaag op je gezicht. Met een subtiele maar chique look als eindresultaat!

We hebben het over de Laura Mercier Tinted Moisturiser Natural Skin Perfector. In Nederland te koop voor €49,50 voor een tube van 50 ml.

Gespot door fans

Meer dan tien jaar geleden werd Kate al gespot, door een paar fans met adelaarsogen, toen ze deze moisturizer van Laura Mercier kocht. Sindsdien is het op SPF gebaseerde product een vast onderdeel in de make-uproutine van veel mensen. Zowel royals als royaltyfans zijn dol op de natuurlijke glowy look, minimale dekking en volledige bescherming tegen de zon die de moisturizer biedt.

Kate
Laura Mercier Tinted Moisturiser Natural Skin Perfector.

Hele dag plezier

Als royal heb je natuurlijk een make-uplook nodig die hele dag blijft zitten, maar ook iets goeds doet voor de vele foto’s die gemaakt worden tijdens een werkbezoek of andere verplichting. We snappen dan ook wel dat Kate fan is van dit product! Je hebt er de hele dag plezier van, zonder dat het vettig wordt of uitloopt. Daarnaast zit je huid er stralend uit op elke foto, óók als die onder een bak tl-verlichting wordt gemaakt.

Bron: Woman and home | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws