Fab four verzoening: ‘Prinses Kate wil Meghan een olijftak aanbieden in New York’

Wordt de royal strijdbijl begraven in New York? Kate zou er klaar voor zijn!

Kate Middleton en Meghan Markle zijn er klaar voor om de handen ineen te slaan. Ja ja, je leest het goed, volgens royal insiders zijn de getroubleerde schoonzussen er klaar voor om hun onenigheden opzij te zetten en er alles aan te doen om broers William en Harry weer te herenigen. En laat zich binnenkort nou net de perfecte kans voordoen in New York…

Boston & New York City

De prins en prinses van Wales en de hertog en hertogin van Sussex zijn binnenkort, voor Amerikaanse begrippen, bij elkaar in de buurt. Begin december zullen Kate en William in Boston te vinden zijn voor uitreiking van de Earthshot Prize, terwijl Meghan en Harry rond die tijd neerstrijken in New York voor het Ripple of Hope Award Gala. Volgens een bron van US Weekly vindt prinses Kate dat hét moment om de strijdbijl te begraven. “Zodra de plannen van Kate en William in Boston vastliggen, wil Kate een olijftak aanbieden aan Meghan met als doel om de broers weer bij elkaar te brengen en de breuk te herstellen”, aldus de ingewijde. Want dat is wat “Queen Elizabeth en prinses Diana voor hen gewild zouden hebben.”

Verzoening van de Fab Four

Meghan zou het ook wel zien zitten om in december met haar schoonfamilie af te spreken. “Ze wil het graag proberen, maar alleen als het past in haar drukke schema”, aldus de bron. De hertogin van Sussex sprak zich onlangs positief uit over een eventuele verzoening. “Ik denk dat vergeving heel belangrijk is”, vertelde Meghan tijdens haar interview met The Cut deze zomer. “Het kost veel meer energie om niet te vergeven.”

Bovendien kregen we een voorproefje van een Fab Four hereniging in de droevige dagen na het overlijden van de Queen. Prins William, prinses Kate, prins Harry en hertogin Meghan trokken er toen samen op uit om de bloemstukken bij Windsor Caste te bekijken. Dat ging ook niet helemaal vanzelf, melden insiders, maar het blijft een voorzichtig begin.

Souvenirs shoppen

Kate komt dus naar Boston met een prijsuitreiking en een poging tot verzoening op de agenda, maar volgens de bron hoopt de prinses ook nog wat vrije dagen in The States te hebben. “Ze hopen een uitstapje naar New York te maken om van de festiviteiten in de aanloop naar Kerstmis te genieten. Het lijkt Kate geweldig om te gaan schaatsen bij het Rockefeller Center en om leuke souvenirs te shoppen voor George, Charlotte en Louis”, meent de bron. En een hereniging met de familie past ook helemaal bij dat kerstgevoel, toch?

Bron: US Weekly, Glamour | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws