Prins Harry’s ex Chelsey Davy deelt eerste kiekje van zoontje

Na tien maanden deelt 'de ex van' een lieve foto van zichzelf met haar zoontje.

Zeven jaar lang was Chelsy Davy de vriendin van prins Harry, maar een koninklijke toekomst zag ze niet voor zich. De meest bekende ex van Harry trouwde in mei, maar werd al in januari voor het eerst moeder. Driekwart jaar later deelt ze de eerste foto van haar zoontje op Instagram.

Chelsy, die werkt als succesvol onderneemster en juwelenontwerpster, verwelkomde in januari haar eerste kind, zoon Leo. In mei gaf de Zimbabwaanse schoonheid ook het jawoord aan haar Sam Cutmore-Scott.

Onherkenbaar

En nu dan dus eindelijk een foto van haar met de jonge spruit in haar armen, die inmiddels al tien maanden oud is. Alhoewel, de foto is van zo ver weg genomen dat we Chelsy bijna niet eens herkennen. Waarschijnlijk wil Chelsy haar zoon niet herkenbaar op social media plaatsen en hem zelf die keuze geven zodra hij ouder is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door chelsydavy (@chelsydavy)

Spotlights

Inmiddels weet Chelsy de spotlights vakkundig te vermijden. Haar zwangerschap wist ze geheim te houden, en ook schreeuwde de ‘ex van’ niet van de daken dat ze is getrouwd met haar grote liefde, hotelier Sam. De aandacht richt ze vooral op haar twee bedrijfjes: Aya Jewels, op Afrika geïnspireerde luxe sieraden, en Aya Africa, een reisbureau voor luxe reizen naar, you guessed it, Afrika.

Chelsy was tussen 2004 en 2010 samen met prins Harry, waardoor ze jarenlang op de voet gevolgd werd door de tabloids. “Ik kon het niet aan. Ik was jong, ik probeerde een normaal kind te zijn en het was verschrikkelijk”, verkondigde Chelsy later over dit leven in de koninklijke schijnwerpers.

Vrienden

Een royal bruid zag Chelsy zich niet worden, en de twee verbraken hun relatie in 2010. Het contact tussen de twee zou nog steeds prima zijn en ze bevinden zich zelfs in dezelfde sociale kringen. Chelsy kreeg zelfs een uitnodiging voor de bruiloft van Harry en Meghan.

De ex-royal is nog steeds goed bevriend met het nichtje van Harry, prinses Eugenie. Zo was ze ook te gast bij het huwelijk van de prinses en haar geliefde Jack. “Ik denk dat we altijd wel vrienden zullen blijven,” zei Chelsy in The Times.

Bron: Hello Magazine, Archief Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws