Lees ook

De familieleden van deze beroemdheden zullen je verbazen!

The Queen en neefje Arthur Chatto

Moody, broody, sexy, sporty! Arthur Chatto – het neefje van de Queen – lijkt meer testosteron te hebben dan alle Windsors bij elkaar. En dat lijkt hij maar al te graag willen showen op Instagram. 

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Arhur Chatto (@arnchatto)

Arthur is de zoon van lady Sarah Armstrong Jones, dochter van prinses Margaret, de zus van de Queen. Sarah trouwde met kunstenaar Daniel Chatto en kreeg twee zonen met hem, Sam (24) en Arthur, die 30ste in lijn van de troonopvolging is.

Familie

Net als prins William en prins Harry volbracht Arthur zijn middelbareschooltijd aan Eton College. Daarna studeerde hij geografie aan de universiteit van Edinburgh en vorige maand maakte hij bekend dat hij de Koninklijke Marine aan de slag gaat. Maar het is niet zijn carrièrepad dat de aandacht trekt – dat zijn toch echt zijn spierbundels.

Arthur is namelijk veruit de meest sportieve Windsor-telg te noemen. Hij rent, roeit en traint erop los en helpt als personal trainer ook anderen een handje om spierballen te kweken. Met zijn roeiteam heeft hij zelfs een wereldrecord gevestigd: samen waren ze het jongste team ooit dat de uitdagende GB Row Challenge volbracht.

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..