Sylvie Meis vertelt: Waar ziet ze zichzelf als ze 60 is?

Over 15 jaar hoopt Sylvie nog steeds een blondine te zijn. "Dat grijze komt in de zestig pas."

December is voor veel mensen dé periode om terug te blikken en vooruit te kijken. Ook Sylvie Meis doet mee in het nieuwe jubileumnummer van Grazia. Wat was haar persoonlijke hoogtepunt de afgelopen vijftien jaar? En waar hoopt ze over nog eens vijftien jaar te staan?

Vijftien jaar geleden

Een hoop kan veranderen in vijftien jaar, weet Sylvie Meis. In de nieuwste Grazia blikt ze terug op het jaar 2007. “Ik was toen negenentwintig en net moeder van Damián. Kort daarvoor waren we verhuisd naar Hamburg. Het ging waanzinnig goed met Rafaels carrière en ik kreeg volop kansen in Duitsland. Ik was excited en verbaasd: wow, wat overkomt me nou?”

“Een belangrijk turning point is mijn openbare scheiding geweest. Als ik daarop terugkijk… Ik probeer geen spijt te hebben, maar sommige dingen hadden niet zo gehoeven. Aan de andere kant ben ik oprecht dankbaar dat we op een punt zijn aanbeland dat we bij wijze van spreken kerst met elkaar kunnen vieren. Er zijn ook mooie dingen voortgekomen uit die tragedie,” blikt de beauty terug.

Trotse moeder én carrièrevrouw

La Meis heeft dan ook een hoop meegemaakt de afgelopen vijftien jaar waarop ze kan trots zijn. Wat was haar persoonlijke hoogtepunt? “Naast de komst van Damián toch wel mijn carrière in Duitsland. Mijn ambitie was om een significant career te hebben. Ik wilde iemand zijn en dat ben ik geworden.”

Sylvie is dan ook trots als een pauw op haar ‘fantastische kind’ en op haar carrière. “Ik heb grote shows en wereldwijde formats gedraaid, zoals nu weer met Love Island. Waar ik vooral trots op ben, is dat ik het al zo láng doe. Iets voor televisie mogen doen, is leuk, maar het wordt pas bijzonder als je op dat niveau kunt blijven.” En, gaan we de presentatrice de komende vijftien jaar ook blijven zien?

Toekomstdromen

Als het aan Syl ligt, ziet haar leven er over vijftien jaar nog net zo divalicious uit, al mag het wel een tikkeltje rustiger. “Woah, dan ben ik dus bijna zestig! Tegen die tijd hoop ik oma te zijn,” vertelt Sylvie. “Ik werk dan niet meer zoveel als nu. Ik hoef alleen af en toe een crème voor de oudere huid aan te prijzen en op een cover te staan in een grote robe en met champagne. Een beetje à la Sharon Stone. Ik heb dan kort, blond, achterovergekamd haar. Dat grijze komt in de zestig pas.” Wij boeken je alvast voor onze cover in 2037, Sylvie!

Meer lezen over de afgelopen vijftien jaar van Sylvie Meis? In het jubileumnummer van Grazia vertelt ze over haar favorietes outfits, moeilijkste momenten, meest inspirerende mensen en nog veel meer. Ook Yolanthe, Nikkie, Olcay en Masha blikken terug en vooruit. Vanaf donderdag 15 december overal verkrijgbaar!

Bron: Grazia – Anette de Vries, Jill Waas | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws