Kate toont zich in winterse outfit voorafgaand aan concert

Nog héél even geduld voor Kates grote avond.

Vanavond is het, net als vorig jaar, dé grote avond van Kate. Als Princess of Wales straalt zij vanavond het helderst bij de tweede editie van haar Together at Christmas-concert. Maar voor het zover is, moeten er nog wat finishing touches worden aangebracht in de decoraties. En daar zorgt de prinses van Wales hoogstpersoonlijk voor, tonen de Waleses op hun sociale media.

Kerstconcert

In de aanloop naar de feestdagen houden we er allemaal onze eigen tradities op na: diners, feesten, brunches en evenementen – en voor de royals is dat niet anders. De prinses van Wales heeft vorig jaar een nieuwe kersttraditie gestart met haar Royal Carols: Together at Christmas-evenement.

Vanavond vindt het spektakel plaats, en daarom krijgen we nog een last-minute kijkje achter de schermen bij gastvrouw Kate.

Versieren

In een korte video op de officiële social media-kanalen van de Waleses, zien we een winters geklede Kate een laatste hand leggen aan een royaal versierde kerstboom.

Met een feestelijk deuntje op de achtergrond straalt Kate in een winterse trui, die zij in februari ook al eens droeg. De gebreide Fairisle-trui van het merk Holland Cooper heeft een winters motiefje, gouden knoopdetails en is met z’n alpaca/wol-blend ongetwijfeld lekker warm. En jawel: uiteraard heeft het winterse kledingstuk een goede col. Want dat kan dit najaar niet ontbreken bij Kate.

Sterretje

Na Kates glansrol bij haar kerstconcert vorig jaar, zijn de verwachtingen vandaag uiteraard hooggespannen. Zou Kate weer plaatsnemen achter de piano? Of nog leuker: zal de prinses haar stem eens goed laten horen? We wachten in spanning af!

Hoe dan ook is de gastenlijst dit jaar weer indrukwekkend. Naast de Princess of Wales zullen namelijk ook haar echtgenoot en koninklijke schoonouders verschijnen. Onder anderen Spice Girl Mel C., Alfie Boe en Samantha Barks zullen aanwezig zijn. Onze droom-performance is toch wel een kerstige uitvoering van een Spice Girls-nummer met Kate als lead vocalist. Zo ver zal het niet komen, maar goed. We kunnen blijven dromen, natuurlijk…

Bron: Royal Central, Kate Middleton Style | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws