Harry onthult hilarisch moment tussen hem en Mike Tindall

Harry bleek een grote fan van voormalig rugbyspeler Mike.

Prins Harry maakte afgelopen dinsdag een verrassende verschijning in een nieuwe aflevering van The Late Show met Stephen Colbert waarin prins Harry onderworpen werd aan een vragenvuur. Tijdens het beantwoorden van de vragen onthulde de Duke of Sussex een hilarisch moment tussen hem en zijn neef Mike Tindall.

Mike Tindall

Mike Tindall is de schoonzoon van prinses Anne en trouwde in 2011 met Harry’s nichtje Zara Tindall. Een niet-sportieve partner was voor Zara duidelijk een no-go, want manlief Mike is door de dochter van prinses Anne zo van het rugbyveld geplukt. Deze professionele rugbyspeler was van 2001 tot 2011 actief in de Engelse Rugby League en won in 2003 zelfs het WK rugby.

Handtekening

Harry, die zelf ook rugby speelde in zijn studententijd en een passie heeft voor de sport, was een grote fan van Mike. Hij volgde het Engelse rugbyteam op de voet en ging naar meerdere wedstrijden. Tijdens de uitzending van The Late Show vroeg presentator Stephen of Harry ooit om een handtekening heeft gevraagd. Wat blijkt? In 2003 na de finale van het Wereld Kampioenschap rugby, smeekte Harry, die ondertussen al wat drankjes te veel op had, om de handtekening van zijn neef Mike die naakt in de kleedkamer stond!

Daten met een royal

In een uitzending van I’m A Celebrity… Get Me Out of Here! vertelde voormalig rugbyspeler Mike over de eerste ontmoeting met zijn vrouw Zara. Collega Owen Warner vroeg aan de sportman: “Voelde je een beetje druk? Als ik met een meisje aan het daten was en er dan achter kwam dat ze royalty was, zou ik erg zenuwachtig zijn.” Mike antwoordde hierop: “Nee, want we waren eerst vrienden. Daarnaast waren William en Harry enorme fans van Engeland in die tijd, dus ik had ze al talloze keren ontmoet. Ik had Zara’s familie eigenlijk al ontmoet voor dat we begonnen met daten.” Hilarisch!

Bron: Hello! Magazine, People, Archief Beau Monde | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws