Letizia waant zich in vakantiesferen met bohemian look

De koningin heeft duidelijk de zomer in haar bol.

De vakantie mag dan nog niet officieel zijn aangebroken voor de Spaanse royals – tropisch warm is het in Spanje uiteraard al wel. Reden genoeg voor Letizia om haar japonnen van zware designerstoffen thuis te laten en te gaan voor een wat meer luchtige look.

Van alle markten thuis

Eerlijk is eerlijk: Letizia kan weinig fout doen op modieus vlak. Of ze nu komt opdagen in de meest elegante high-end fashion of een Stradivarius-broek die menig tiener ook in de kast heeft hangen, de Spaanse koningin ziet er altijd stralend uit. Van een beetje risico is Leti ook niet vies: zo zagen we haar onlangs nog in een gewaagd cut-out japonnetje, en was ze ook even later niet bang om haar afgetrainde schouders te tonen in een mouwloze, satijnen slipdress.

Boho chic

Toch gooide de Spaanse koningin het gisteren over een andere boeg. Hoewel de vakantie naar de gebruikelijke bestemming op Mallorca nog even op zich laat wachten, kon Letizia het niet laten om zich alvast in in de vakantiesferen te wanen. Tijdens een ontvangst in Zarzuela Palace verscheen de doña in een verrassende bohemian look. Ze droeg een geborduurde Etnodim-blouse met een politiek tintje (merk is afkomstig uit Oekraïne) op een witte Hugo Boss-pantalon die de koningin al zo’n acht jaar in de royal kast heeft liggen. Minder verrassend, maar daarom niet minder fashionable, is haar schoenkeuze: een stel sleehakken van van het Spaanse merk Magrit. Een nieuwe aanwinst volgens het Instagram-profiel van Royal Fashion Police, al zouden we het meteen geloven als het één van de andere bijna identieke paren is die ze bezit.

Bron: NL Beeld

Kledingkast delen

Al met al een heerlijk zomers lookje dus. En nu het hele gezin met de terugkomst van Leonor weer compleet is in het Spaanse paleis, geniet Letizia ongetwijfeld met volle teugen van de tijd die ze met beide dochters kan doorbrengen, voordat ze hun vleugels spreiden en hun eigen weg gaan. Oh, en dat ze eens bij elkaar in de kledingkast kunnen neuzen is natuurlijk een bijkomend voordeel. Espradilles genoeg!

Bron: Nouveau, Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws