Gordon sleept ex Gavin voor de rechter

De zanger is nog niet klaar met zijn ex-verloofde.

Het was al de showbizz-breuk van het jaar, maar nu krijgt het eind van de relatie tussen Gordon en Gavin nog een staartje. Het management van Gordon heeft namelijk bevestigd dat de zanger zijn ex voor de rechter wil slepen.

Kortstondige verloving

Het leek zo mooi, achteraf misschien wel te mooi om waar te zijn: begin februari dit jaar toonde Gordon vol trots zijn nieuwe lover aan de wereld, om slechts ruim een maand later aan te kondigen dat de tortelduifjes zich hadden verloofd. In april zag het er echter alweer anders uit voor de zanger: van het ene op het andere moment verdwenen alle foto’s en video’s van Gordon en zijn vlam, de Australische Gavin, van Instagram. Meestal is dat geen goed teken, en niet veel later volgde de verdrietige bevestiging: de relatie tussen Gordon en Gavin was inderdaad ten einde.

Gelekte WhatsApp-gesprekken

Vlak na de breuk liet Gordon weten kapot te zijn van verdriet. “Een miljoen gevoelens maar nul woorden”, en “Alleen maar tranen…”, schreef hij toen onder andere op Instagram. Niet veel later kwam Gavin naar buiten met de nodige vuile was over Gordon. WhatsApp-gesprekken waarin Gordon aan Gavin toegaf dat hij een “enorme terugval” had gehad in zijn drugsgebruik, werden gelekt aan weekblad Privé.

Rechtszaak

De gelekte gesprekken op WhatsApp zijn voor Gordon reden genoeg om zijn ex-verloofde voor de rechter te slepen. Het management van de zanger liet aan Shownieuws weten:  “Er wordt met justitie in Australië gesproken en is er een aangifte in voorbereiding alsmede een civiele rechtszaak voor de schade die is aangedaan door het onterecht verspreiden van privé Whatsapp-gesprekken en e-mailverkeer.”

Bron: RTL Boulevard, Shownieuws, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws