Ex-schoondochter verklapt: zó is Queen Camilla als oma

Lief!

De relatie tussen Tom Parker Bowles en zijn ex-vrouw Sara heeft dan misschien geen stand gehouden: de band tussen Sara en haar ex-schoonmoeder Camilla is nog altijd bijzonder sterk. Zo verklapt ze in gesprek met presentatrice Christine Lampard.

Minnares, koningin, oma

Trouwe royalty-fans weten natuurlijk dat Camilla bepaald geen makkelijk pad naar de troon bewandeld heeft. Als ‘derde in de relatie’ werd ze beschimpt en gehaat door het Britse volk. Zelfs na jaren trouwe dienst voor de Windsors moest er nog een ingrijpen van Queen Elizabeth zelve aan te pas komen om de wereld ervan te overtuigen dat Camilla toch écht de titel van Queen Consort verdiende.

Inmiddels is ze natuurlijk helemaal gesetteld in haar rol als koningin (en is dat ‘gemalin‘-deel van de titel stilletjes verdwenen), en zien we haar regelmatig lekker noblesse oblige goede doelen steunen, handjes schudden, en vriendelijk lachen. Maar achter gesloten deuren blijkt Camilla óók nog eens een heel warme, hartelijke oma te zijn. Dit verklapte Sara Parker Bowles, de ex-vrouw van Camilla’s zoon Tom, in een talkshow.

Gedeelde interessen

In de talkshow Lorraine wordt de ex-schoondochter van de Queen aan de tand gevoeld over de band tussen Camilla en haar kleinkinderen. Natuurlijk weten we wel dat ze Sara’s zoontje Freddy had uitgekozen als één van haar Pages of Honour tijdens de kroning, maar goed: elke andere keuze zou vraagtekens opgeleverd hebben.

Ook buiten de Coronation-schijnwerpers is Camilla echter heel hecht met Sara’s kroost. “Ze is een geweldige granny“, stelt Sara. “Camilla is erg hands-on, en ze is er echt helemaal weg van. Ze wil alles weten waar ze (de kinderen, red.) zich mee bezig houden.” Ha! Zou Camilla dan ook lessen in TikTok-dansjes krijgen van de Parker Bowles-kinderen?

Ook deelt Sara, die zelf een moderedacteur is, dat Camilla en haar dochtertje Lola eindeloos kunnen keuvelen over één onderwerp: sieraden! “Camilla houdt van sieraden en ze weet er ook echt veel van. Lola is daar ook door geobsedeerd, dus daar kletsen zij altijd over.” Cute! Nu vragen we ons af: krijgt kleine Lola dan ook Camilla’s voorliefde voor die eeuwig aanwezige Van Cleef & Arpels Alhambra-armband mee? Wie weet waar we de jonge fashionista binnenkort mee spotten! Haar naam heeft in elk geval een klein, bijzonder plekje op het kroningsgewaad van Camilla gekregen, waarmee Lola, net als de rest van Camilla’s kleinkinderen, in elk geval vereeuwigd zijn in fashion history. Zoet!

Bron: Twitter @Lorraine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws