Nikkie de Jager: ‘Ik denk dat Dylan echt zo’n leuke vader zou zijn’

De beautygoeroe is openhartig over haar kinderwens.

Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials, en haar man Dylan Drossaers zijn al jaren heel gelukkig samen. Vorig jaar bezegelden de twee hun geluk door in het huwelijksbootje te stappen. In hun podcast Lightless Lounge vertelt Nikkie openhartig over haar relatie met Dylan en hun kinderwens.

Kinderwens

Een aantal jaar geleden liet Nikkie al eens doorschemeren dat ze de kinderwens-kwestie lastig vindt. Zelf is ze vroeger namelijk gepest en daarom is haar kijk op de wereld veranderd. Ze zou haar kinderen dan eigenlijk liever ook geen kennis laten maken met deze grote, boze wereld. “Ik heb wel een kinderwens. Ik wilde eigenlijk nooit kinderen omdat ik de wereld soms echt niet zo heel erg leuk vind”, vertelt Nikkie in de podcast.

Nog even wachten

Manlief Dylan wil echter wel graag een kindje, legt Nikkie uit. “En ik zou het met niemand anders willen dan met hem. Ik denk dat hij echt zo’n leuke vader zou zijn. Ik denk dat ik het nooit zou hebben gedurfd, maar met hem wel.” Eerder wilde Nikkie het liefst jong moeder worden, maar daar denkt ze nu anders over. “Ik heb altijd geroepen: als ik dan moeder zou willen worden dan wil ik een jonge moeder zijn. Maar nu denk ik alleen maar: nou, we wachten wel even.” Duidelijk!

Cyste ontdekt

Onlangs kwam Nikkie met de schrik vrij toen ze naar het ziekenhuis moest voor een cyste. Deze moest operatief worden verwijderd. “Ik weet dat dit er dramatisch uitziet”, vertelde Nikkie in augustus op haar Instagram. “Maar de afgelopen anderhalf jaar heb ik een groeiende cyste boven mijn kont.” Daarna legt ze uit dat deze cyste iets was gegroeid, maar dat dat gepaard ging met erg veel pijn. “Ik ben net geopereerd en hij is verwijderd”, liet ze toen weten. Wat een opluchting!

Bron: Lightless Lounge, Grazia, RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws