Prins William onthult dat prins Louis onwijs fan is van OneRepublic

'Louis, mijn jongste, is dol op jullie nummers'

Prins William maakte de afgelopen dagen zijn verschijning in Singapore om de Earthshot Prize uit te reiken. Bij de prijzenceremonie van de klimaatprijzen op dinsdagavond gaf OneRepublic een optreden. Tijdens een gesprek met de leden van de Amerikaanse band deed de prins wel een héle leuke onthulling: prinsje Louis is namelijk groot fan!

De klimaatprijzen van prins William

De Earthshot Prize staat in het teken voor initiatieven voor duurzaamheid, iets wat bij Prins William met de paplepel is ingegoten. De liefde voor duurzaamheid heeft de prins van Wales namelijk van zijn vader koning Charles gekregen. Sinds Charles koning is, heeft hij het royal stokje betreft de uitlatingen over het klimaat en de politiek overgedragen aan zijn zoon en neemt William het van hem over. Daarom was William de afgelopen dagen op bezoek in Singapore om de Earthshot Prize uit te reiken.

Groot fan

Op dinsdagavond vond de heugelijke prijzenceremonie van de klimaatprijzen plaats, waar verschillende grote artiesten optraden. Onder andere Bebe Rexha en Bastille speelden tijdens deze feestelijke avond, maar één band stal absoluut de show: OneRepublic. De vijfjarige zoon van prins William en Kate, prins Louis, is namelijk onwijs fan van de Amerikaanse band.

“Ik kan jullie niet genoeg bedanken”, waren de sympathieke woorden van prins William tegen de band, volgens The Express. “Jullie waren geweldig. Wat een manier om de show te beginnen.” Prins William onthulde vervolgens dat het jongste Walesje groot fan is. “Louis, mijn jongste, is dol op jullie nummers.” Echter gaf de prins wel stiekem toe dat zijn oudste zoon meer fan is van AC/DC. Ha!

Singapore

Eerder deze week deelde William op X dat het ‘fantastisch’ is om weer in Singapore te zijn. Volgens de prins van Wales is de Aziatische stadstaat een ‘leider’ betreft milieu-innovatie. “Ik ben het Singaporese volk dankbaar dat ze ons deze week onderdak bieden. Laten we allemaal inspiratie putten uit het fantastische werk dat hier wordt gedaan terwijl we de finalisten van de Earthshot Prize van dit jaar eren”, stelde hij wijselijk.

Naast de uitreiking van de klimaatprijs had de prins ook andere bezoekjes op de royal planning staan. Zo nam hij deel aan de drakenbootrace, gooide hij z’n roei-charmes in de strijd, en had hij een conversatie over bedreigde dieren en illegale handel. Vandaag zal de prins weer terugreizen naar zijn gezin in Windsor.

Bron: RTL Boulevard, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws