Albert en Charlene steken handen uit de mouwen voor de kerst

Prins Albert toont z'n modebewuste kant!

Een beetje royal laat zich met de feestdagen op z’n kerst-best zien. Dat betekent dat je je enerzijds in glitterjaponnetjes steekt en glamoureuze evenementen afloopt, en anderzijds dat je je op je nobelst en meest liefdadig laat zien. Zo ook prins Albert en prinses Charlene van Monaco!

Goede traditie

Naast hun jaarlijkse glamour-foto’s met de twins bij de kerstboom, houdt het Monegaskisch prinselijk paar er nog een aantal feestelijke kersttradities op na. In het microstaatje met de megarijken houdt men namelijk van de feestdagen. En die vier je dan geheel in stijl met een forse lading cadeautjes!

Eerder deze maand deelde Hunne Doorluchtige Hoogheden al presentjes uit aan lokale ouderen namens het Monegaskische Rode Kruis, en gisteren was de plaatselijke jeugd aan de beurt!

Kerstsfeer

De Kerstman heeft het natuurlijk hartstikke druk en zal de inzet van de royals dus goed hebben kunnen gebruiken. Naast het prinselijk paar was namelijk ook nichtje Camille Gottlieb, de jongste dochter van prinses Stéphanie van de partij.

Beeld: NL Beeld

Tijdens het evenement werden lokale kinders blij gemaakt met allerlei soorten speelgoed, lekkernijen, en andere cadeautjes, en was er natuurlijk volop gelegenheid om eens even te keuvelen met de hoogheden.

Beeld: NL Beeld

Fashion-koning

Natuurlijk kwamen de vorsten hierbij in hun winterse goed voor de dag. Maar in tegenstelling tot wat we van hen gewend zijn, was het dit keer prins Albert die de show stal met z’n outfit, en niét Charlene!

Albert en Charlene
Beeld: NL Beeld

Natuurlijk zag de prinses er piekfijn uit, daar niet van. Onder haar warme Akris-mantel weten de fashion-experts van UFO No More een gebreide Emilia Wickstead-trui te spotten, die zij perfect matchte met een stel rode Manolo Blahnik-laarzen. Warm, winters, en stijlvol!

Maar waarom Albert dit keer net iets meer indruk maakt met z’n outfit? Daarvoor moeten we even inzoomen op de stropdas van S.A.S.:

Beeld: NL Beeld

De prins heeft namelijk zijn zakelijke pak afgemaakt met een speelse kerststropdas! Een subtiele touch van de prins. Zou hij voor inspiratie hebben gekeken naar onze eigen Willem-Alexander? Die kwam eind vorig jaar namelijk opdagen bij een visafslag met een toepasselijke stropdas in vissenprint.

Zo blijkt maar weer: een slimme stropdas is soms meer waard dan eindeloze designerkleding. En als je je dan ondertussen ook nog eens op je nobelst laat zien, dan is dat natuurlijk helemaal mooi.

Bron: Daily Mail, UFO No More | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..