Prinses Madeleine zet dochter in het zonnetje na bijzondere mijlpaal

'Ons grappige en avontuurlijke meisje!'

De Zweedse prinses Madeleine is één van die zeldzame royal ladies die er een eigen Instagram-account op nahoudt. Ze deelt hier regelmatig lieve kiekjes van haar gezin, die we verder niet zo vaak in de spotlights zien staan. Gisteren zette de prinses haar dochter Leonore in ’t zonnetje met een prachtige foto.

Hieperdepiep voor de hoogheid

Kleine prinsesjes worden groot! Zo vierden prinses Madeleine en haar gezin gisteren de verjaardag van de nu tienjarige prinses Leonore. Prinses Leonore Lilian Maria, de gravin van Gotland, zag op 20 februari 2014 het levenslicht als eerste spruit van prinses Madeleine en haar Amerikaanse hubby, zakenman Christopher O’Neill.

De jonge prinses is van jongs af aan al een echte globetrotter. Zo wordt ze geboren in New York, verhuist ze in 2015 met haar ouders naar Londen, vertrekt het gezin enkele jaren later richting Florida, en zouden er nu plannen zijn om weer terug te verhuizen naar Zweden, mama’s thuisland. Alsof dat niet genoeg was, werd de dreumes in het voorjaar van 2015 zelfs meegenomen naar een audiëntie met de Paus!

christopher madeleine
Beeld: NL Beeld

Lieve boodschap

Gisteren zette de trotse Madeleine haar nu tienjarige dochter in het zonnetje via sociale media. Want tja, zo’n mijlpaal? Dat moet gevierd worden!

Bij het dromerige kiekje van de jonge Leonore (die ogenschijnlijk hoog in een boom is geklauterd) schrijft de prinses: “Een fijne verjaardag voor ons grappige en avontuurlijke meisje! Houd nooit op met het beklimmen van alle bomen waar je van houdt, en het dromen over alle leuke dingen die gaan komen. We houden van je!”

Zweedse prinses in Florida

Zoals hierboven al genoemd, zijn er concrete plannen voor het gezin van prinses Madeleine om weer terug te verhuizen naar Zweden. Origineel zou dat in 2023 gebeuren, maar om allerhande praktische zaken en een tekort aan tijd werd dat uitgesteld naar 2024.

Destijds stelde een woordvoerder van het Zweedse hof nog dat het niks te maken had met eventuele verkoopproblemen van de villa in Florida, maar in november vorig jaar bleek dat de villa inmiddels flink was afgeprijsd van 7,65 miljoen naar 7,3 miljoen dollar. Het heeft er dan ook alle schijn van dat de verkoop van het huis toch ten dele de oorzaak is van de vertraging. Oeps!

Als de verhuizing dit jaar (eindelijk maar toch) doorgaat, dan heeft prinses Leonore in elk geval weer een hele set nieuwe bomen om in te klauteren. Dat zal de avontuurlijke prinses leuk vinden!

Bron: Instagram @Princess_Madeleine_of_Sweden, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..