Oh nee: ex-stripper beweert exclusieve naaktfoto’s van prins Harry in bezit te hebben

'Ik deelde de foto's nooit uit respect. Maar nu maakt het niet meer uit. Hij is een idioot', aldus de ex-stripper.

Trouble in paradise voor prins Harry. Een ex-stripper die beweert een gezellige avond te hebben gehad met de prins in zijn ‘wilde party fase’, zou exclusieve naaktfoto’s van Harry hebben. Ze zou de foto’s ‘uit respect’ nooit hebben gedeeld, maar nu ze boos is dat Harry haar naam niet heeft genoemd in Spare, dreigt ze hiermee.

Naaktfoto’s

Voormalig stripper Carrie Royale – inmiddels 52 – beweert dat ze naaktfoto’s van de prins heeft na een wild nachtje feesten. “Deze foto’s zijn nog nooit door het publiek gezien”, vertelde ze aan The Sun. “Ik heb de foto’s van Harry in zijn blootje. Mensen zullen er geschokt van zijn.” Al eerder zijn er naaktfoto’s van Harry gelekt aan de media, waar hij zich naar eigen zeggen ‘voor schaamt’.

Maar waarom wil Carrie de foto’s zo graag in het openbaar laten zien? Dat zou alles te maken hebben met Harry’s boek Spare. Carrie zou namelijk boos zijn omdat haar naam niet is genoemd in de memoires van de prins.

Watje

“Ik deelde de foto’s nooit uit respect. Maar nu maakt het niet meer uit. Hij is een idioot”, liet Carrie weten. “Ik ben een beetje boos dat ik niet ben genoemd in zijn boek. Ik bedoel wow… Hij heeft heel veel niet verteld over die nacht. Ik ben verbaasd dat hij nog een aantal namen van die nacht herinnert, want hij was behoorlijk dronken. Maar hij had ook kunnen praten over wat er tussen ons is gebeurd. Dat miste ik volledig in het boek”, ging ze verder.

“Harry was lekker gek, vrolijk en spontaan. Waar is dat gebleven? Ik denk dat Meghan het leven uit hem heeft gezogen. Hij is saai en zij heeft absoluut de broek aan in hun relatie. Ik vind hem een beetje een watje.”

OnlyFans

Carrie vertelde dat ze was uitgenodigd om samen met andere strippers de gasten te vergezellen in een kamer van het Wynn Hotel in 2012. Van die beruchte avond zijn dan ook eerder naaktfoto’s gelekt en gepubliceerd in The Sun nadat de foto’s online waren gezet. Ouch…

Ze voegde zich uiteindelijk bij alle naakte strippers en begon foto’s te maken met haar telefoon. “Ik dacht: ik ben single, dus waarom niet? Het is Vegas.” Ook beweert Carrie dat ze Harry zou hebben gekust in een ‘dronken stoeipartij’, en dat ze hier meer in detail over wil gaan praten.

Carrie dreigt nu om de foto’s op OnlyFans te zetten. “Ik zal veel meer plaatsen dan wat het publiek weet. (…) Als Meghan haar man terug wil zien in zijn gloriejaren, moet ze zich abonneren en betalen. Ik zal je laten weten of ze dat doet”, zei ze tegen de media. Als Carrie deze foto’s écht in haar bezit zou hebben, zou ze echter eerst toestemming moeten krijgen van Harry himself voordat ze deze mag publiceren, zo vertelde een woordvoerder van OnlyFans recent. To be continued?

Bron: The Sun, Daily Mail | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws