Hoe Harry’s onderbroek 230.000 euro opleverde

Dat Las Vegas-avontuur heeft een bijzonder staartje gekregen.

Hoewel de wilde Las Vegas-verhalen van prins Harry al jaren rondgaan, zijn ze recent weer terug in de media verschenen. Dit kwam nadat ex-stripper Carrie Royale beweerde dat ze exclusieve naaktfoto’s van de prins in haar bezit had. Maar hier bleef het niet bij. De onderbroek die Harry naar verluidt verloor tijdens die beruchte nacht, werd namelijk ook verkocht voor maar liefst 230.000 euro. Wow!

Wilde nacht in 2012

Het was die beruchte nacht in 2012 welke voor altijd de boeken in ging. Prins Harry verloor al zijn kleren tijdens een potje stripbiljart, rende vervolgens poedeltje naakt door de tent heen, danste met strippers én speelde een potje luchtgitaar met een biljartkeu. Ja, true story.

Ex-stripper Carrie Royale beweert ook tijdens die wilde nacht aanwezig te zijn geweest. Zo zou zij de vermiste onderbroek van Harry hebben meegenomen en al die tijd hebben bewaard, tot ze de princely pants in 2022 aanbood bij een veiling. Stripclubeigenaar Dino Palmiotto wist de onderbroek destijds in handen te krijgen voor maar liefst 230.000 euro. Een erg duur stukje ondergoed, niet?

‘Onderbroek-altaar’

De stripclubeigenaar had destijds grootse plannen voor de boxershort. Zo was hij van plan om de onderbroek tentoon te stellen in zijn club middels een soort altaar. Hiermee hoopte hij meer Britse toeristen te trekken. “Ik schat dat er ongeveer een miljoen Britten, of mensen met Britse voorouders, hier in Californië zijn en ze zouden het geweldig vinden om de onderbroek te zien”, deelde hij destijds. En mochten Harry en Meghan er trek in hebben, dan waren zij meer dan welkom om de onderbroek na al die jaren weer te zien, zo liet hij weten.

Een kleine zoektocht door de eindeloze schaarsgeklede dames op het Instagram-account van de beste man, levert echter geen kiekjes van dit altaar op.

Aandenken

“Een altaar in mijn club is het perfecte thuis voor de onderbroek. Het zal altijd deel uitmaken van het verhaal van prins Harry en is een deel van de geschiedenis. Die man is een held en een icoon, net zoals zijn vrouw”, verklapte Palmiotto destijds.

Natuurlijk waren er ook de nodige negatieve reacties op de plannen van de stripclubeigenaar. Zo zouden sommigen het respectloos vinden om de onderbroek van de prins op te hangen in een stripclub. Hierop reageerde Palmiotto: “Het is een aandenken aan de tijd dat hij zoveel van feestjes hield, en dat is oké. Tegenwoordig is Harry serieuzer en ook daar is niets mis mee. Mensen groeien op; dat is het leven. Maar wie wil er nu geen aandenken aan hun jongere zelf die alleen maar dacht aan plezier maken?”

Bron: HLN | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws