Wauw: ook hertogin Sophie restylet items uit haar garderobe

De hertogin draagt opnieuw déze prachtige Prada-jas.

Niet alleen koningin Letizia van Spanje laat zien dat je een item prima meerdere keren kunt dragen, ook de hertogin van Edinburgh Sophie restylet items uit haar kledingkast. Tijdens Pasen verscheen de hertogin namelijk in een prachtige Prada-jas die in tien jaar niet meer was gezien.

Paasdienst

Op 31 maart kwamen leden van de Britse koninklijke familie bijeen voor de jaarlijkse paasdienst in de St George’s Chapel op Windsor Castle. Koning Charles verscheen hier weer voor het eerst bij een publieke gelegenheid sinds de diagnose kanker bij hem werd gesteld. Samen met koningin Camilla aan zijn zijde arriveerde hij bij de paasdienst.

Queen of restylen

Waar we koningin Camilla zagen verschijnen met een prachtige eeuwenoude broche (hier vertellen we je later meer over), verscheen de hertogin van Edinburgh in een stijlvolle Prada-jas. De prachtige, dieppaarse jas heeft gouden knopen en heeft een lengte tot de knie. Sophie heeft de jas gestyled met een crèmekleurige baret en hoge hakken in dezelfde kleur. Stunning!

Sophie
Beeld: NL Beeld

Niet alleen is de outfit elegant, ook laat Sophie met deze outfit zien dat ze goed weet hoe je items uit je garderobe recycled. De hertogin werd namelijk tien jaar geleden voor het eerst gezien in deze prachtige jas tijdens een bezoek aan het String Orchestra in de Royal Artillery Barracks in Woolwich. In december 2014 droeg de hertogin de jas met een zwarte jurk, een panty, hakken en een tasje. Ze mag dan wel geen koningin zijn, maar wat ons betreft is ze de queen of restylen.

Ook andere royals herstijlen

Sophie was niet de enige royal die goed weet hoe je iets opnieuw kunt stylen uit je eigen garderobe. Ook koningin Letizia van Spanje verscheen onlangs in een prachtige jurk waarin we haar vorig jaar ook al hadden gezien. Tijdens de paasdienst zagen we Prinses Anne ook een item dragen dat al tien jaar deel uitmaakt van haar garderobe. Ze droeg een prachtig mintkleurig jasje, dat we vaker hebben gezien, in combinatie met haar favoriete House of Bruar suède rijlaarzen en een bruine suède tas.

Bron: Woman & Home | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws