Prinses Märtha Louise haalt uit naar schoonmoeder

'Het is ongelooflijk pijnlijk om te zien hoe een gezin volledig uit elkaar valt', aldus de prinses.

We hebben er even op moeten wachten, maar deze zomer is het dan eindelijk zover: dan stappen de Noorse spiri-prinses Märtha Louise en haar ‘twin flame’, sjamaan Durek Verrett, in het huwelijksbootje. Wie daar in elk geval niet bij is? Dureks moeder, Veruschka Urquhart. In haar eigen podcast steekt de prinses haar mening over haar schoonmoeder niet onder stoelen of banken.

Twin flames

Qua controversiële royal koppels zijn Märtha Louise en Durek au moment wel ongeveer het toppunt. Van koninklijke cursus communiceren met engelen, geesten die een aanzoek voorkomen, een status als zelfbenoemde ‘real-life Bridgertons‘ en peperdure medaillons tegen allerhande ziekten: je kunt het zo gek niet verzinnen. Niet vreemd dus, dat de Noorse pers er haast een dagtaak aan heeft om het reilen en zeilen van het spirituele koppel bij te houden. En daar wordt door de Noren niet écht positief op gereageerd.

Toch zijn de twee, die naar eigen zeggen elkaars ‘twin flame‘ zijn, nog altijd heel gelukkig samen. Ze bereiden zich voor op hun naderende bruiloft, die op 31 augustus dit jaar plaatsvindt. In haar podcast Heartsmart Conversation heeft de Noorse prinses nu een tipje van de sluier opgelicht over de gastenlijst.

Schoonmoeder

Zo zal Veruschka Urquhart, Dureks moeder, namelijk niet van de partij zijn. Dit heeft een goede reden: zo zou Veruschka namelijk informatie over haar zoon aan het roddelblad Se og Hør hebben verkocht. Oei!

“Het is ongelooflijk pijnlijk om te zien hoe een gezin volledig uit elkaar valt omdat Se og Hør informatie koopt”, aldus de prinses. Ze vergeleek de situatie met haar schoonzus, kroonprinses Mette-Marit. Zij werd ook jarenlang met medewerking van haar vader, Sven Høiby, door het slijk gehaald in de pers.

Huwelijk

Ondertussen gaat de planning voor het huwelijk gewoon door. Afgelopen najaar maakte het paar hun trouwdatum bekend: op 31 augustus 2024 wordt het stel in de echt verbonden. Deze ceremonie vindt niet plaats in de kathedraal van Oslo, maar in het Union Hotel in het plaatsje Geiranger.

“Het betekent veel voor ons om onze dierbaren op een plek te verenigen die zo’n rijke geschiedenis en zulke intense natuurervaringen kent. Geiranger is de perfecte plaats om onze liefde te omarmen”, verklapte Märtha al eens.

Wij zijn in elk geval reuze benieuwd naar de grote dag. Wie weet wat voor bijzondere elementen er voor het spirituele paar voorbij zullen komen!

Bron: Blauw Bloed | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws