Queen Elizabeth met hondjes op cover van Vanity Fair

90 jaar én een covergirl. Queen Elizabeth is de enige die dat kan zeggen. De Britse koningin schittert op de cover van V...

90 jaar én een covergirl. Queen Elizabeth is de enige die dat kan zeggen. De Britse koningin schittert op de cover van Vanity Fair. Dat is voor het eerst! De Queen poseert niet alleen, haar vier hondjes lachen ook voor het vogeltje.

Schoondochter Kate Middleton was de koningin voor, zij was vorige maand te zien op de cover van de Britse Vogue. Queen Elizabeth kon natuurlijk niet achterblijven! Zij pronkt deze maand op de cover van de Amerikaanse Vanity Fair. Mét haar vier geliefde Corgi’s!

De fotoshoot was het idee van Queen Elizabeth herself. De beroemde fotografe Annie Leibovitz werd ingehuurd voor deze speciale klus. De twee kennen elkaar al, want ze hebben weleens samengewerkt. De shoot vond plaats op het Windsor Castle-landgoed. Queen Elizabeth draagt een – voor haar doen – casual outfit.


De Queen schittert niet alleen op de cover, maar ook in het tijdschrift met een prachtige spread. De Britse koningin poseert ook met haar man Philip, haar dochter Anne en haar (achter)kleinkinderen onder wie prinses Charlotte.

Lees ook: Zóveel handtassen heeft Queen Elizabeth

Laatste nieuws