Zó ziet Nicolette van Dam eruit zonder make-up

Nicolette van Dam valt absoluut in de categorie van natural beauties. Toch zijn de momenten waarop wij de presentatrice...

Nicolette van Dam valt absoluut in de categorie van natural beauties. Toch zijn de momenten waarop wij de presentatrice zonder make-up zien zeldzaam. Terwijl de blondine de natural look heel goed kan hebben! Wil je weten hoe Nicolette van Dam eruitziet zonder make-up? Scroll snel verder! 

Nicolette van Dam zien we geregeld op televisie waar ze er altijd prachtig uitziet, mede dankzij de hulp van een visagist. Ondanks dat we de blondine vaak met een laag make-up zien, ziet ze er ook prachtig uit zonder. Nicolette is gelukkig niet bang om haar blotebillengezicht te laten zien!

De presentatrice plaatste twee foto’s op Instagram waarop ze zonder make-up te zien is. En ja hoor, Nicolette is écht een natural beauty. Al helemaal als je je bedenkt dat ze op één foto (met haar twee dochtertjes) geveld is door koorts. Wat ons betreft mag ze de natural look veel vaker laten zien!


Ook leuk om te lezen: Zo ziet Susan Sarandon eruit zonder make-up

Laatste nieuws