Dieetgeheimen onthuld: dit at prinses Diana op een dag

Het is bijna 20 jaar geleden dat prinses Diana is verongelukt, maar dat weerhoudt voormalig royal chef Darren O'Grady er...

Het is bijna 20 jaar geleden dat prinses Diana is verongelukt, maar dat weerhoudt voormalig royal chef Darren O’Grady er niet van om een (dieet)boekje open te doen over Diana. Aan Daily Mail vertelt hij wat ieders favoriete prinses zoal at op een dag. Hint: het was een redelijk streng dieet.

Als je denkt dat mensen pas sinds kort bewust worden van wat ze in hun mond stoppen, dan heb je het mis. Prinses Diana was back in the days al druk bezig om haar lijf in tip top conditie te houden en daarbij hoorde een speciaal eetpatroon. Royal chef Darren O’Grady heeft twee decennia lang maaltijden gekookt voor de Britse royals en verliet zelfs de royals na Diana’s scheiding om voor haar te werken. De chef biecht op dat Diana voornamelijk gezond at. Rood vlees en koolhydraten werden geschrapt zodat de prinses haar figuur kon behouden, hoewel er voor speciale diners een uitzondering gemaakt werd. Dan kon er zo een stuk lam naar binnengewerkt worden.

Een maaltijd die hij veel voor Diana maakte was gepocheerde kip met gevulde paprika. Prins William en Harry daarentegen werden niet beïnvloed door de eetwensen van hun moeder. Zij waren vooral gek op comfort food zoals pizza en aardappelschillen gevuld met mozzarella en hoefden dus niet zo clean te eten als de prinses deed.

Lees ook:

Laatste nieuws