Beatrice prikt vuil met Noorse prinsessen

Beatrice Borromeo (29) kennen we als de chique socialite die in augustus trouwt met Pierre Casiraghi, de zoon van prinse...

Beatrice Borromeo (29) kennen we als de chique socialite die in augustus trouwt met Pierre Casiraghi, de zoon van prinses Caroline van Hannover. Maar ze is niet te beroerd haar handen uit de mouwen te steken. Mits het in goed gezelschap is, uiteraard. En het kan haast niet beter dan als would-be prinses vuil te prikken met een kroonprinses en een geboren prinses. Zoals Beatrice deed met HKH’s Mette-Marit (41) en Märtha Louisa (43) van Noorwegen. Het trio ruimte op het strand van Djupvik plastic op. Wat natuurlijk reuze nobel is, maar ook buitengewoon goed voor het imago van popjes die op het punt staan de Royal Eredivisie te betreden.

Pierre is weliswaar geen prins, maar met een vorst als oom en een prinses als moeder zijn de Casiraghi’s graag geziene aristo’s in Europa, die regelmatig worden uitgenodigd voor bruiloften en partijen. Beatrice is sinds 2012 bevriend met Mette-Marit, die ze tijdens het huwelijk van Albert en Charlene van Monaco leerde kennen. We zijn heel benieuwd of de Noren in augustus aanwezig zullen zijn op de bruiloft op Isola Bella!

Laatste nieuws