5x manieren om je huis meer als een hotel te laten voelen

Pulitzer Amsterdam heeft vijf manieren verzameld om je eigen huis een beetje meer vijfsterren te laten voelen.

Thuisblijven, dat is precies wat we aan het doen zijn. Dit betekent niet dat je het fijne en luxe gevoel van een hotelverblijf hoeft te missen. Pulitzer Amsterdam heeft vijf manieren verzameld om je eigen huis een beetje meer vijfsterren te laten voelen.

Uniek ontvangst

Je ontvangt nu misschien even geen gasten over de vloer, maar je zult elke keer weer genieten van je huis wanneer je binnenkomt. Creëer een elegante entree-ervaring door een hoge tafel of designconsole neer te zetten. Zet je favoriete verse snijbloemen in grote vazen en kies voor één kleur of soort. (Hollandse bloemen als je het ons vraagt!) Kleine ingang? Creëer de illusie met één grotere vaas en wandspiegels.

Gordijnen

Geef je huis- of eetkamer een kleine upgrade en kies voor mooie en dikke gordijnen om een ​​luxe, bijna theatrale uitstraling aan je woonruimte te geven. De gordijnen van Pulitzer zijn rond de lobbylift gedrapeerd, gedeeltelijk open om het unieke kunstwerk erachter te onthullen.

Kamergeur

Wat is er zo herkenbaar aan de plekken waar je je altijd welkom voelt? Precies – de heerlijke geur die blijft hangen in de lobby's en gangen. Koop een kamerspray of een geurkaars met het aroma die je dat aangename gevoel geeft. Kies voor een elegant dienblad met mooie parfumflesjes, gezichtsoliën en geurende zeep. Onze suggestie? Le Labo Santal 33 home spray.

Hemels witte lakens

Niets voelt meer aan als een hotelkamer dan pas gewassen katoenen lakens. Kijk bij het kiezen van je beddengoed altijd naar de draaddichtheid (hoe hoger hoe beter!), en vergeet niet eerst de stof te voelen. Haal, voor die perfecte bed-look, de lakens uit de droger, vouw op, leg plat en strijk terwijl de stof nog vochtig is.

Ding dong … roomservice!

Serveer ontbijt op bed op zondagochtend. Geniet van een stapel pannenkoeken met vers fruit, cappuccino's, sinaasappelsap en croissants uit de oven. Wellicht ook een glas bubbels? We gaan tenslotte vandaag de deur niet uit!

Bron: Pulitzer Amsterdam | Beeld: Pulitzer Archief

Laatste nieuws