Tips & Tricks: Dit zijn dé make-up tips van Meghan Markle

Je eigen make-up doen als koningin of prinses? Niet meteen het eerste waar je aan denkt misschien.

Meghan doet haar make-up al jaren zelf. Gerucht gaat dat ze heur eigen bruidsmake-up ook zelf deed. Dit zijn haar beste tips voor een stralende huid:

1. De Laura Mercier’s Illuminating Primer

Meghan is enorm fan van de Laura Mercier's Illuminating Primer. “Ik draag geen foundation behalve als ik moet filmen. Dus deze primer is het enige, naast een moisturizer, wat ik elke dag op mijn gezicht smeer. Het is niet glanzend, maar echte verlichting voor je huid”, vertelde de hertogin aan Beauty Banter.

2. Yves Saint Laurent Touche Eclat Concealer

Meghans favoriete beautyproduct is de YSL Touch Eclat Concealer. Volgens de hertogin blend de concealer perfect in op de huid. “Als je meer dan 17 uren hebt gewerkt, met niks anders dan deze concealer op je gezicht, zie je er alsnog redelijk 'wakker' uit”, vertelde Meghan.

3. Caudalie producten

Één van haar favoriete gezichtsbehandelingproducten zijn die van Caudalie. Daarom was de Miraj Hammam Spa ook één van haar favoriete plekjes in Toronto om naartoe te gaan. De spa gebruikt namelijk alleen maar Caudalie producten.

4. Kate Somerville Quench Hydrating Face Serum

“Ik ging jarenlang naar Kate's kliniek in LA voor gezichtsbehandelingen, en toen ik verhuisde, ben ik de producten van Kate blijven gebruiken om de glans in mijn gezicht te behouden.”

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws