Heeft prins Albert dan nóg een buitenechtelijk kind?

Voor hij Charlene Wittstock leerde kennen, heeft Albert jarenlang de eeuwige vrijgezel uitgehangen. Hij hield van snelle auto's, jetset sporten, luxe boten en modellen, héél veel modellen.

Prins Albert van Monaco (62) mag nu dan een keurige vorst en brave huisvader van de Mini-Monaco's zijn, hij zal vast met weemoed terugdenken aan zijn playboydagen.

En nu zeker: de vorst blijkt hoogstwaarschijnlijk nóg een buitenechtelijk kind te hebben. Albert is vader van Jazmin Grace en Alexandre uit eerder relaties, met prinses Charlene heeft hij een tweeling, prins Jacques en prinses Gabriella.

Met dochter Jazmin Grace Grimaldi

De claim wordt gemaakt door een Braziliaanse vrouw die zegt te zijn bevallen in 2005 van zijn dochter. Het meisje zou tijdens een hartstochtelijke affaire in najaar 2004 zijn verwekt. En het is menens: de rechtszaak gaat in februari 2021 van start.

Volgens de documenten heeft zijn vermeende derde dochter in september een handgeschreven brief naar het paleis gestuurd waarin ze stelt: “Ik begrijp niet waarom ik ben opgegroeid zonder vader en je me niet wilt zien, nu ik je gevonden heb.” In de documenten stelt de advocaat van moeder en dochter dat er bewijzen zijn van de reizen naar Brazilië, Amerika, Frankrijk en Rusland die Albert en de Braziliaanse voor 2005 hebben gemaakt.

Zijn jetset leven met mooie modellen leverde hem destijds de bijnaam Prins Playboy op.

Wat wil de Braziliaanse precies doen? Ze wil ten eerste een DNA-test afdwingen via de rechter om te bewijzen dat haar dochter hun kind is. Prins Albert ontkent alles tot nu toe, via zijn advocaat en overweegt zelfs een tegenclaim vanwege poging tot fraude en chantage. Haar kansen? De moeders van Jazmin Grace en Alexandre hebben ook járen moeten knokken om Albert een DNA-test te laten doen. Toch blijft het vreemd dat hij in de periode waarin hij zijn twee buitenechtelijke kinderen erkende, hij de derde niet heeft meegenomen. Will be continued.

Bron: Nouveau | Beeld: BrunoPress, Palais Princier de Monaco

Laatste nieuws