Queen of fitness: Koningin Letizia geeft killer-armen bloot

Leti, spendeer jij je corona-uren dan echt alleen maar in de royal gym?

De lente is gearriveerd en koningin Letizia heeft haar winteroutfits onmiddellijk omgeruild voor een mouwloze verentop. En wát een biceps komen er tevoorschijn.

Ondanks alle coronaperikelen stond er afgelopen donderdag weer een uitje in de agenda van koning Felipe en koningin Letizia. Het royal couple mocht namelijk op staatsbezoek naar het dwergstaatje Andorra. Een mooie gelegenheid voor Leti om te laten zien dat ze niet stil heeft gezeten in lockdowntijd en heel wat uurtjes in de royal gym heeft doorgebracht.

Dat de Spaanse koningin graag aan haar lijf werkt en we vaak gespierde armen uit haar kortere tops en jurken zien steken, is niets nieuws, maar zagen we haar eerder met zúlke sculpted armen?

Koning Felipe en koningin Letizia bezoeken Andorra, 25 maart 2021. Beeld: Brunopress.

Hoe Letizia aan die spierbundels komt? Al jaren wordt er druk gespeculeerd over de workoutroutine van de voormalige tv-presentatrice. Volgens insiders, zoals Letizia's jongere zus Telma, is de koningin niet vies van Zumba of een yogalesje. Ook wordt de fitness queen regelmatig gespot op een lange wandeling of terwijl ze aan het hardlopen is. Maar of je van dat alles zulke strakke armen krijgt? We vermoeden dat Leti heus wel eens met gewichten staat te zwaaien in de paleisgym om met dergelijke killer-armen voor de dag te komen.

Bron: Marie Claire AU | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws